Sport - Sakk

2008.10.17. 20:49

Gyimesi Zoltán nagymester pekingi beszámolója

<p>Kína fővárosa adott otthont a szellemi világjátékoknak, amelyen részt vett Gyimesi Zoltán nemzetközi nagymester, az egykori Miskolci SSC NB I-es bajnokcsapatának kiválósága.</p>

A többszörös olimpikonGyimesi Zoltán élménybeszámolóval szolgált portálunknak.

„Már hazaérkeztünk, de az átállás lassabban megy, mint gondoltam. Nagyon jó volt Pekingben, sok mindent láttunk.  Sajnos az olimpiai létesítményekbe nem engedtek be minket. Csak Balogh Csabának volt szerencséje az elején, ő mindent látott. A verseny szervezése elég gyengécske volt, sok szokatlan szabályt vezettek be. Azért a schnell csapatot nagy meglepetésre megnyertük. Amúgy én voltam a férfi kapitány, ezért is játszottam kevesebbet, sok volt a szervezési munkám.
Képeim még nincsenek, hamarosan kapunk egy DVD-t, talán majd akkor. Pólókat néztem, igyekeztem vásárolni. Nem volt olyan könnyű, mint ahogy gondoltam.
Legalább ötven helyen néztem, de mindenhol csak rávasalt változatok voltak.
Amúgy sok minden nem eredeti. Például vettem magamnak egy márkás órát, amelyről hamar kiderült, hogy nem az. Csak napi 6-7 órát hajlandó járni, itthon pedig nem tudják javítani, mert nincs hozzá alkatrész. Összességében jól éreztük magunkat, csodálatos élményeket szereztünk a feleségemmel.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!