Sport - Foci

2018.07.24. 14:50

Háromnapos teszt előtt a borsodi foci játékvezetők

Miskolc - Fizikai és szellemi felkészültségükről a hét­végén adnak számot a síposok.

Miskolc - Fizikai és szellemi felkészültségükről a hét­végén adnak számot a síposok.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága játékvezetői bizottságának hagyományos nyári edzőtáborát július 27–29. között Egerben tartják.

A pénteken délelőtt kezdődő és vasárnap délután záruló „fejtágítónak” (mint a korábbi években már többször) az Eszterházy Károly Egyetem sportkomplexuma és hostelje ad otthont. A programra 135 fő jelentkezett, valamennyiüknek elméleti és fizikai tesztvizsgát kell tenniük ahhoz, hogy megyei első vagy másodosztályú kerettagsághoz jussanak. Az előadásokon terítékre kerülnek az elmúlt szezon vitás esetei, a világbajnokság különlegességei, továbbá a szabályváltozások, és ezek egységes gyakorlati alkalmazása is. Az eseményre az MLSZ játékvezetői bizottsága küldöttet delegál, a fel­adata elsősorban a fizikai teszt ellenőrzése lesz. A meghívottak között van és elő­adást tart majd többek között Tatárka József, az MLSZ megyei társadalmi elnöke és Sajti Viktor megyei igazgató is.

KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!