Sport - Foci

2017.04.12. 07:34

MLSZ - Három meccsre eltiltották a Gyirmót edzőjét, fizethet az FTC és a DVTK

Budapest/Debrecen/Miskolc - Négy mérkőzésre tiltotta el a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága Hangya Szilvesztert, a Vasas hátvédjét.

Budapest/Debrecen/Miskolc - Négy mérkőzésre tiltotta el a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága Hangya Szilvesztert, a Vasas hátvédjét.

Az MLSZ honlapjának keddi beszámolója szerint a fegyelmi bizottság az alábbi döntéseket hozta:

Hangya Szilveszter (Vasas), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben a földön fekve megütötte ellenfelét 4, Brkovic Dusan (DVSC) 1, Lazovic Danko (Videoton FC), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben ellenfelét a földre lökte, majd levonulás közben a játékvezető ítélete ellen legalább háromszor sportszerűtlen módon tiltakozott 3, James Manjrekar (Vasas) 1 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Urbányi István vezetőedző (Gyirmót), mert a játékvezetők működése ellen sportszerűtlen módon tiltakozott amiért a kispadról elküldték, a kispad közvetlen környékének elhagyása közben a tartalék-játékvezető jegyzeteit tartalmazó mappát elvette az asztalról, továbbá a mérkőzés lefújása után a játéktérre ment és ott a játékvezető működése ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, negatív kijelentést tett, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 3 soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB az FTC - Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, a hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért, valamint szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása), továbbá tárgy nézők elől elzárt területre történt bedobásáért 300.000 Ft, a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és az ellenfél szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!