Sport - Foci

2016.09.03. 10:37

Új igazolás Cigándon, vereség a félbeszakadt mérkőzés újrajátszásán

Cigánd - A labdarúgó-átigazolási időszak utolsó napján, augusztus 31-én Romániából erősítette meg keretét a labdarúgó NB II-ben szereplő Cigánd SE.

Cigánd - A labdarúgó-átigazolási időszak utolsó napján, augusztus 31-én Romániából erősítette meg keretét a labdarúgó NB II-ben szereplő Cigánd SE.

A Tisza-parti gárda a marosvásárhelyi Modra Lehelt szerződtette. A 20 éves középpályás a román harmadosztályú FCM Avantul Reghin csapatától tette át a székhelyét Cigándra.

A labdarúgó NB II-ben csütörtökön este játszottak le egy korábban – a villanyvilágítás meghibásodása miatt félbeszakadt meccset.


Zalaegerszeg - Cegléd 2–0 (1–0)

Zalaegerszeg, 2100 néző. Vezette: Szőts Gergely (Vígh-Tarsonyi Gergő, Kiss Balázs)

ZTE: Szappanos – Sundas (Villám, 67.), Króner, Nagy T., Forgács, Deutsch – Patvaros (Szalkai, 80.), Bedi – Babati, Végh (Gottfried, 61.), Szakály. Vezetőedző: Csató Sándor

Cegléd: Horváth G. – Wild, Albert I., Nánási, Makrai, Valkovszki – Csordás, Albert Á. – Peres, Horváth B. (Pozsár, 69.), Miklós V. (Szkunc, a szünetben). Vezetőedző: Varga Attila

Gólszerző: Patvaros (1–0) a 33., Babati (2–0) a 79. percben

Csató Sándor: – Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl. A félbeszakadt találkozó tapasztalatait levontuk, játékrendszert váltottunk, és összességében úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk.

Varga Attila: – Ha az első húsz perc játékát nyújtotta volna végig a ZTE, akkor megérdemelt lenne a sikere. A látottak alapján méltó ellenfelek voltunk, az döntött, hogy ők jobban állnak csatárposzton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!