Sport - Foci

2016.08.17. 21:29

Labdarúgó NB I - Mezőkövesden is folytatta jó sorozatát az Újpest

Mezőkövesd - Az Újpest kétgólos győzelmet aratott az újonc Mezőkövesd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szerdai játéknapján.

Mezőkövesd - Az Újpest kétgólos győzelmet aratott az újonc Mezőkövesd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szerdai játéknapján.

A lila-fehérek sorozatban negyedik sikerüket aratták az NB I-ben.

OTP Bank Liga, 6. forduló:

Mezőkövesd Zsóry FC-Újpest FC 0-2 (0-2)

Mezőkövesd, 2452 néző, v.: Berke

gólszerzők: Andric (29.), Diarra (44.)

sárga lap: Hudák (67.), illetve Andric (59.), Sankovic (63.)

Mezőkövesd Zsóry FC:

Tujvel - Vági, Fótyik, Hudák, Devecseri - Pauljevic, Tóth (Vosahlik, 71.), Egerszegi, Kink (Sós, 52.) - Strestík, Frőhlich (Bacelic-Grgic, a szünetben)

Újpest FC:

Balajcza - Nagy T., Kálnoki-Kis, Pávkovics, Mohl - Bardhi (Cseke, 69.), Sankovic, Windecker, Balázs (Lázok, 76.), Diarra - Andric (Nagy G., 88.)


A hazaiak kezdték jobban a találkozót, elsősorban az agilisan futballozó Strestík révén többször veszélyeztettek, de csak lesről sikerült gólt szerezniük. A játékrész derekán kiegyenlítettebbé vált a mérkőzés, az Újpest vezetést szerzett, előnyét pedig a szünet előtt megduplázta: Diarra egy keresztlécről kipattanó labdát továbbított a kapuba.

A folytatásban a kapuk alig forogtak veszélyben, a fővárosiak biztosan őrizték előnyüket, így könnyedén vitték el a három pontot Mezőkövesdről.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!