Sport - Foci

2016.06.30. 09:32

A Honvéd egy góllal győzött Mezőkövesden

Mezőkövesd - Újabb felkészülési meccset játszott a Mezőkövesd Zsóry FC csapata és újabb játékos is érkezett a dél-borsodiakhoz.

Mezőkövesd - Újabb felkészülési meccset játszott a Mezőkövesd Zsóry FC csapata és újabb játékos is érkezett a dél-borsodiakhoz.

Újabb játékos érkezett a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapatához. Hudák Dávid három évre kötelezte el magát a matyóvárosiak mellett. A 23 éves, 194 centiméteres, szlovák állampolgárságú védő korábban megfordult már az Újpest FC csapatában, valamint szlovák U21-es válogatott is volt.

Hudák Dávid | Fotó: mezokovesdzsory.hu

Ugyancsak kövesdi hír, hogy Baracskai Roland az elmúlt évet kölcsönben Sopronban töltötte, most visszatért és marad a sárga-kékeknél, míg Vági és Devecseri további egy évig a borsodiaknál marad. Először a kedd délutáni edzésen tűnt fel a védő-középpályás Gohér Gergő és az ugyancsak védő-középpályás Grúz Tamás, akiknek esetleges szerződtetéséről később döntenek.

Újság még a településen, hogy a helyi képviselő-testület is sokat tesz a Mezőkövesd Zsóry FC sikeressége érdekében, ennek jegyében 100 millió forintos támogatást szavazott meg a labdarúgóklubnak. Dr. Fekete Zoltán polgármester elmondta, hogy ezt azért tették, mert a klub méltó a bizalomra és a sportágat kedvelő lakosság is megérdemelte, hogy az egyesület mögé álljanak.

ÉM-KT


Felkészülési mérkőzés

Mezőkövesd Zsóry FC – Budapest Honvéd

1-2 (1-1)

Mezőkövesd, 450 néző. V.: Karakó.

Mezőkövesd Zsóry FC: Dombó (Rybansky, Hosszú) – Vági (Orosz M.), Szeles (Grúz), Devecseri (Polényi G.), Fótyik (Gohér G.) – Hegedűs D. (Heffler), Tóth B. (Molnár G.) – Bacelic, Nicorec (Frőhlich), Strestik (Baracskai) – Sós B. (Pauljevic). Vezetőedző: Pintér Attila.

Bp. Honvéd: Horváth (Gróf, a szünetben) – King (Botka, a szünetben), Lovrics (Palmes, 71.), Bobál D. (Márton, 61.), Hajdu – Gazdag (Göblyös, 61.), Kamber (Hidi, a szünetben), Nagy G. (Vasziljevics, a szünetben) – Koszta (Lőrinczy, 61.), Eppel (Bobál G., 56.), Holender (Vernes, a szünetben). Vezetőedző: Marco Rossi

Gól: Sós B. (39.), ill. Koszta (21.), Bobál G. (93.)

Pintér Attila: – Voltak jó periódusai a mérkőzésnek, jó iram mellett. Nyerhettünk volna, ugyanis adódtak lehetőségeink. Az volt a fő szempont, hogy megtaláljuk ebben a pár hétben azokat, akik majd ki tudják vívni a bennmaradást.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!