Sport - Foci

2012.07.17. 10:01

Pericet (is) szeretnék a piros-fehérek?

Újabb „próbázók” az Andrássy úton, még nem zárult le a keret kialakítása a Diósgyőrnél.

Újabb „próbázók” az Andrássy úton, még nem zárult le a keret kialakítása a Diósgyőrnél. Vészesen közeleg a 2012/2013-as bajnokság rajtja (jövő hét péntek), lassan az utolsó simításokat kell elvégeznie Sisa Tibor vezetőedzőnek, a DVTK vezetőedzőjének. Szombaton a szlovák MSK Rimavska Sobotától kikapott a piros-fehér gárda edzőmérkőzésen, amely után azt a következtetést lehetett levonni: a második félidőben szerepelt csapatban van több kurázsi. Hogy a szakvezető miként fog majd sakkozni, kiderül, mindenesetre kedden 18 órától újabb lehetőség adódik a bizonyításra a pályára lépőknek – ugyanis az együttes hazai környezetben a Gyirmót FC-Győr ellen vívja következő előkészületi mecscsét.

Gólkirály is volt

A hét első napján Miskolcra érkezett három futballista, akiknek a rendelkezésükre álló idő alatt kellene meggyőzni a szakmai stábot arról, hogy érdemes őket leigazolni. Hogy kikről van szó? Két, Miskolcon született játékosról, a 22 éves védőről, Menyhért Gergőről (ex-REAC), a 21 esztendős hátvédről, Turcsik Tamásról (legutóbb Zalaegerszegi TE), továbbá a 9-szeres szlovák válogatott támadóról, Tomáš Oravecről (Astra Ploiesti) – aki 2007-ben gólkirály volt hazájában.

Hétfőn elterjedt a híre annak, hogy Lencse László piros-fehérben folytathatja karrierjét, ám ez az információ nem nyert megerősítést. Mintahogy az sem, hogy a csatárposzton kiszemelt másik erősítés a „Vidi” szerb gólvágója, Milan Peric lenne.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!