Sport - Foci

2012.07.12. 13:30

Hanek: már csak kisebb dolgok!?

Komoly zápor ,,köszöntötte" csütörtökön reggel a diósgyőri klubházba igyekvő játékosokat, de mire elérkezett a fél tíz, az aznap délelőtti tréning kezdete, elvonult az égi áldás.

Komoly zápor ,,köszöntötte" csütörtökön reggel a diósgyőri klubházba igyekvő játékosokat, de mire elérkezett a fél tíz, az aznap délelőtti tréning kezdete, elvonult az égi áldás. Az öltözőfolyósón sétálgató labdarúgók közül honlapunk a korábbi 14-szeres szlovák válogatottat, Michal Haneket szólította meg, aki hétfőtől vesz részt próbajátékon Miskolcon:

,,Korábban semmit sem tudtam a magyar bajnokságról, a Diósgyőrről, de amióta itt vagyok, Ribánszki Laci megosztott velem több dolgot is" – mondta a 31 éves középső védő, akit arról is kérdeztünk, vajon mennyi az esélye arra, hogy marad a klubnál, és a magyar NB I-ben kezdi az új szezont? – ,,Most nyolcvan-kilencven százalékot adok arra, hogy itt folytatom, mert bár még nem írtunk alá semmit, már csak kisebb dolgokban kellene dűlőre jutnunk. Remélem, ez hamar bekövetkezik..." - bizakodott a futballista, aki megjegyezte még, hogy szombaton vélhetően ott lesz a pályán az MSK Rimavska Sobota elleni edzőmeccsen, amely után hazamegy Martinba (ugyanis a vasárnap pihenőnap), és hétfőn visszatér Diósgyőrbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!