Sport - Foci

2012.07.05. 10:36

DVTK: Ribánszki a nyár első igazolása

Szerdán meg lett a nyári átigazolási szezon első szerzeménye, a múlt hétfőtől a DVTK-val készülő Ribánszki László kapussal (ex-Siófok) megállapodtak a vezetők, így ő 1+2 évre a csapat játékosa lett.

Szerdán meg lett a nyári átigazolási szezon első szerzeménye, a múlt hétfőtől a DVTK-val készülő Ribánszki László kapussal (ex-Siófok) megállapodtak a vezetők, így ő 1+2 évre a csapat játékosa lett.A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatához szerdán újabb próbajátékos érkezett: a szlovák állampolgárságú 24 csatarának, Tomás Chovanecnek az elmúlt idényben nem volt csapata, tavaly ősszel a cseh másodosztályú FC OKD Karviná játékosa volt. 

A DVTK csütörtökön délben Bükre utazik, ugyanis pénteken részt vesz a szombathelyi Király Kupán, mint címvédő. Hogy kik lesznek az utazó keret tagjai, azt Sisa Tibor szerda este még nem tudta megmondani, csupán annyit közölt, hogy elviekben 26 játékos szállhat fel majd a buszra, a pontos névsorról a csütörtök délelőtti edzés után születik döntés.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!