Sport - Foci

2012.06.25. 09:10

Ribánszki és Struhar Diósgyőrben

Hétfőn délelőtt tartja első edzését a Diósgyőri VTK labdarúgócsapata.

Hétfőn délelőtt tartja első edzését a Diósgyőri VTK labdarúgócsapata.Hétfő reggel fél 9-től folyamatosan érkeztek a labdarúgók a klubházba, közte a spanyol trió, Fernando, Gallardo és Luque is. Azonban két új arc is feltűnt egy menedzser társaságában két szlovák focista: a 27 éves kapus Ribánszki László, aki legutóbb Kecskeméten védett és információink szerint ő már több is , mint próbajátékos, nagyon közel áll megegyezéshez a DVTK-val. A másik új labdarúgó a  28 éves középső védő Peter Struhar, a Nyíregyházáról is ismert futballista legutóbbi csapata az osztrák Kapfenberg volt.

Debrecenből

Pontosabban nem is kettő, hanem három új játékos jelent meg a DVTK első edzésén, ugyanis a 20 esztendős csatár Tóth Lajos, aki a Debreceni VSC játékosa és tavaly az NB II-es tartalékegyüttesben jutott szóhoz, szintén szerelést öltött.

Abduék nem érkeztek meg

A három új mellett három hiányzó is van, azt egyelőre nem tudni, hogy miért, de Sekour, Seydi és Abdouraman sem érkezett meg az első edzésre.

Nyitásként Dudás Hunor úgyvezető és Szentes Lázár szakmai igazgató mutatta be az öltözőben az új összetételű stáb új tagjait ( Veréb Györgyöt nem kellett bemuatani), Sisa Tibor vezetőedzőt és Dzurják József pályaedzőt.

A rövid megbeszélést követően délelőtt 10 órakor a műfüves edzőpályán kezdte meg a felkészülést a DVTK 3 kapussal és 22 mezőnyjátékossal.

Új edzőpálya és Pál Szabolcs

Ekkor a programban egy fizikai erőállapot felmérő szerepelt. A hétfői napon még lesz egy sajtótájékoztató, ahol hivatalosan  bemutatják az új stábot. Délután 5 órától pedig az új füves pályát avatja a Diósgyőri VTK NB I-es csapata, ők veszik először igénybe a még "szűz" edzőpályát.

A klubépületben a találkoztunk Pál Szabolccsal, aki nem öltözött át és elmondása szerint azért érkezett Diósgyőrbe, hogy a szerződésbontással kapcsolatos teendőket elvégezze, mert ő a Siófokon kölcsönbe töltött fél év után a jövőben már véglegesen szeretné ott folytatni a pályafutását.

ÉM


Játékos-mérleg

Újak: Stuhar, Tóth L., Ribánszki 

Régiek: Rados, Tajti, Rakovic, Gal, Gohér, Nagy T., Vági, Vadász, Frizoni, Gallardo, Arze, Takács P., Fernando, Luque, Bogáti, Csirszki, Dobos, Tisza, Bacsa

A kölcsönből visszatérők: Halgas, Illés, Szabó P.

Hiányzók: Sekour, Seydi, Abdouraman


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!