Sport - Foci

2012.05.16. 13:00

Dudás Hunor a licencről, edzőről

Dudás Hunort, a DVTK-t működtető gazdasági társaság ügyvezetőjét hétfőn nem tudtuk utolérni „licencügyben”, ám a Diósgyőr irányítója kedden lapunknak elmondta: nyugodtan várják az Elsőfokú Licencadó Testület szerdai döntését, mivel minden olyan dolgot megtettek, beadtak, amely a korábbi, május 3-i döntés során, után megfogalmazódott.

Dudás Hunort, a DVTK-t működtető gazdasági társaság ügyvezetőjét hétfőn nem tudtuk utolérni „licencügyben”, ám a Diósgyőr irányítója kedden lapunknak elmondta: nyugodtan várják az Elsőfokú Licencadó Testület szerdai döntését, mivel minden olyan dolgot megtettek, beadtak, amely a korábbi, május 3-i döntés során, után megfogalmazódott. Dudás Hunor az edzőkérdést firtató kérdésünkre kijelentette, a múlt heti nyilatkozatáshoz képest nincs változás, előrelépés, ő ugyan gyors megállapodást szeretne, de ez a partnertől is függ.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!