Sport - Foci

2012.05.03. 14:12

A diósgyőri edzőjelölt megnézi a Pécs meccset

Miután Szentes Lázár, a DVTK szakmai igazgatója a csütörtök délelőtti, a Pécs elleni bajnoki meccs előtti sajtótájékoztatóján utalást tett arra, hogy pár órán belül változhat edzőhelyzet a csapatnál megkérdeztük erről Dudás Hunort, a DVTK ügyvezetőjét.

Miután Szentes Lázár, a DVTK szakmai igazgatója a csütörtök délelőtti, a Pécs elleni bajnoki meccs előtti sajtótájékoztatóján utalást tett arra, hogy pár órán belül változhat edzőhelyzet a csapatnál megkérdeztük erről Dudás Hunort, a DVTK ügyvezetőjét.Dudás Hunor a többszöri megkeresésünk után a következőket mondta:

- Valóban az a helyzet, hogy a mai napon érkezik egy edzőjelölt, aki természetesen igyekszik megismerni a csapatot, az itteni körülményeket és ennek részeként megtekinti a helyszínen a pénteki Pécs elleni bajnoki mérkőzést is, de hogy lesz-e, vagy, hogy ő lesz-e az új edzője a csapatnak, azt most még nem tudom megmondani, ez ugyanis az elkövetkező órák függvénye. Én magam örülnék a legjobban, ha pont kerülne ennek az ügynek a végére, de ettől többet most még nem mondhatok.

Természetesen rákérdeztünk többször is a vezetőedző nevére, állampolgárságára és próbáltuk kideríteni, hogy kinek az érkezését várják, de Dudás Hunor nem árult el ezzel kapcsolatban semmi nemű információt, csupán annyit volt hajlandó elmondani, hogy európai trénerről van szó. Titoktartását azzal indokolta, hogy az edzőjelölt külön kérése volt, hogy a nevét ne hozzák nyilvánosságra.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!