Sport - Foci

2012.03.09. 23:42

Mit csinált Elek Norbert?

Az NB II-es Mezőkövesd-Zsóry SE elnöksége közleményben tudatta, hogy a szegedi mérkőzés után történt fegyelmetlenség miatt Elek Norbertet felmenti a felnőtt csapat edzéseinek látogatása alól.

Az NB II-es Mezőkövesd-Zsóry SE elnöksége közleményben tudatta, hogy a szegedi mérkőzés után történt fegyelmetlenség miatt Elek Norbertet felmenti a felnőtt csapat edzéseinek látogatása alól. Az Észak-Magyarország megkereste Hagyacki József elnököt, azt tudakolva, hogy mégis mit fed a ,,fegyelmetlenség" szó: ,,Nem kívánom a dolgot részletezni, szeretném, ha az ügy részletei megmaradnának házon belül. Hogy meddig szól ez a felmentés? Egyelőre határozatlan ideig. Azt gondoljuk, ez megfelelő büntetés Norbi számára, szerződésbontásban nem gondolkodunk, legalábbis ebben a pillanatban".

A klubvezető arról is tájékoztatott, hogy tulajdonképpen mindenben megegyeztek Póti Krisztiánnal, az MTK-tól február 21-én eljött védő a jövő héten jelentkezik edzésre Mezőkövesden.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!