Sport - Foci

2012.02.23. 08:34

Edzői nyilatkozatok a DVTK - Videoton Ligakupa mérkőzés után

"Annyit mindképpen szeretnék még elmondani, hogy jól látható ellenfelünknél az a fejlődés, ami az elmúlt hónapokban végbe ment, hiszen azokon próbálnak változtatni amin kell, és ez út valószínűleg oda vezet, hogy nem csak Magyarországon lesznek meghatározó csapat, hanem nemzetközi szinten is bizonyíthatnak." - mondta Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője.

"Annyit mindképpen szeretnék még elmondani, hogy jól látható ellenfelünknél az a fejlődés, ami az elmúlt hónapokban végbe ment, hiszen azokon próbálnak változtatni amin kell, és ez út valószínűleg oda vezet, hogy nem csak Magyarországon lesznek meghatározó csapat, hanem nemzetközi szinten is bizonyíthatnak." - mondta Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője. Benczés Miklós (DVTK): – Jó mérkőzést játszottunk, mielőtt ellenfelünk idejött, már akkor tudtuk róluk, hogy jó csapatuk van, hiszen a törökországi edzőtáborban is láttuk őket. Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez. A játékunkban voltak olyan dolgok, amelyeket jól csináltunk, ezeket meg kell őriznünk, és voltak hibák, ezeket pedig ki kell javítanunk. Köszönöm kollégámnak az elismerő szavakat.

Paulo Sousa (Videoton): – Nehéz, küzdelmes mérkőzés volt. A DVTK iránt érzett tisztelettel érkeztünk ide, tudtuk, hogy egy komoly játékerőt képviselő csapat otthonában kell pályára lépnünk. Ezen ez estén egy picit más játékkal kerestük a győzelemhez vezető utat ahhoz képest, amit eddig korábban tőlünk megszoktak. Éppen ezért büszke vagyok a játékosaimra, hogy amit kértünk tőlük azt viszontláttuk a pályán, mert minden úgy alakult, ahogy elterveztünk. Sikerült a vezetést megszerezni, ezt követően is több lehetőségünk volt, szervezett védekezésünk mellett több helyzetet is kidolgoztunk, és a hajrában ezek közül egyet gólra váltottunk. Nagy az örömünk, mert ez egy jó eredmény, amit egy erős csapat otthonában értük el, egy a közönség által is támogatott együttessel szemben. Annyit mindképpen szeretnék még elmondani, hogy jól látható ellenfelünknél az a fejlődés, ami az elmúlt hónapokban végbe ment, hiszen azokon próbálnak változtatni amin kell, és ez út valószínűleg oda vezet, hogy nem csak Magyarországon lesznek meghatározó csapat, hanem nemzetközi szinten is bizonyíthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!