Sport - Foci

2012.02.07. 15:19

DVTK: Nem Vaskó volt; Bernardo is ott van

A Diósgyőri VTK ügyvezetője nem találkozott Vaskó Tamással.

A Diósgyőri VTK ügyvezetője nem találkozott Vaskó Tamással.A Videoton FC védőjét, Vaskó Tamást és a Diósgyőri VTK-t boronálta össze valaki, így a diósgyőri szurkolók körében szárnyra kapott a hír, amely szerint Dudás Hunor, a klubot működtető gazdasági társaság ügyvezetője és a 28 éves, 12-szeres magyar válogatott védő Lillafüreden találkozott.

– Nem találkoztam Vaskó Tamással, sem mostanában, sem régebben, így aligha láthatott vele bárki is – mondta Dudás Hunor, majd hozzátette: – Én is hallottam erről a pletykáról, de az emlegetett időpontban Sántha Gergellyel, a DFC Kft. többségi tulajdonosának képviselőjével voltam, lehet, hogy őt vélte valaki Vaskó Tamásnak, bár nem tudom, hogy tényleg ennyire hasonlítanak-e egymásra.

Dudás Hunortól azt is megkérdeztük, hogy a DVTK-nál próbajátékon lévő brazil Bernardo, akivel valószínűleg szerződést kötnek, tényleg nem tartott-e a csapattal a beleki edzőtáborba, ahogy az az egyik országos napilapban megjelent. Az ügyvezető erre azt felelte, hogy ez az információ téves, a brazil játékos tagja a Törökországban edzőtáborozó keretnek – ahogy azt az Észak-Magyarország is megírta.

ÉM


Első nap Belekben: edzés csak teremben.

Tábort vert Törökországban a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata.

Hétfőn reggel elindult Törökországba a DVTK NB I-es labdarúgócsapata.

22 mezőnyjátékossal és 3 kapussal kel útra Törökországba a DVTK labdarúgócsapata.

Hétfőtől február 16-ig a törökországi Belekben edzőtáborozik a DVTK NB I-es labdarúgócsapata. Négy ellenfelük már ismert.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!