Sport - Foci

2012.02.04. 23:24

DVTK: Menougong, Halgas és Pál Sz. itthon marad

22 mezőnyjátékossal és 3 kapussal kel útra Törökországba a DVTK labdarúgócsapata.

22 mezőnyjátékossal és 3 kapussal kel útra Törökországba a DVTK labdarúgócsapata.

A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata február 6-a és 16-a között a törökországi Belekben edzőtáborozik. 25 játékos és tisztes létszámú stáb, összesen 11 ,,kísérő” kel útra. Ami a játékoskeretet illeti: 23 szerződtetett labdarúgón kívül két próbajátékos, a brazil Frizoni Bernardo és Vági András is az utazó keret tagja. Nem tart viszont a DVTK-val a keret öt szerződtetett játékosa. Illés Richárd és Szabó Péter kölcsönadása folyamatban van, mindketten az NB II-es Kazincbarcikai SC-vel készülnek. Ugyanez nem mondható el további három labdarúgóról, ugyanis Pál Szabolcs, George Menougong és Halgas Tibor nem került fel a csapatot szállító repülőgép utaslistájára.


A DVTK edzőtáborozó kerete:

Kapusok: Farkas Balázs, Ivan Rados, Rakaczki Bence.

Védők: Budovinszky Krisztián, Igor Gal, Gohér Gergő, Nagy Tamás, Savo Rakovic, Vadász Viktor.

Középpályások: Mohamadou Abdouraman, Vicente Arze, Bogáti Péter, Demkó Balázs, Dobos Attila, Fernandez Fernando, Francisco Gallardo, Lippai Ákos, José Luque, Takács Péter, Youssef Sekour, Frizoni Bernardo, Vági András.

Támadók: Bacsa Patrik, l Imam Seydi, Tisza Tibor.

Stáb: Dudás Hunor (ügyvezető), Szentes Lázár (szakmai igazgató), Benczés Mikós (edző), Vitelki Zoltán (pályaedző), Javier Reyes (erőnléti edző), Veréb György (kapusedző), dr. Forgács Alfréd (csapatorvos), Nagy István (gyúró), Magyari Viktor (gyúró), Sztavinovszki Botond (technikai igazgató), Bechtel Norbert (tartalékcsapat technikai vezető).


Hétfőtől február 16-ig a törökországi Belekben edzőtáborozik a DVTK NB I-es labdarúgócsapata. Négy ellenfelük már ismert.

A Diósgyőri VTK edzőjét, Benczés Miklóst az új igazolásról kérdeztük.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!