Sport - Foci

2012.01.30. 09:48

Sveda Marcell a legjobb miskolci játékvezető

A napokban évzáró ünnepséget tartottak a miskolci labdarúgó játékvezetők.

A napokban évzáró ünnepséget tartottak a miskolci labdarúgó játékvezetők.A Mesterek éttermében rendezett taggyűlésen Pecze István, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei játékvezető bizottság elnöke tekintett vissza a miskolci városi (járási, körzeti) testületben folyó munkára. Kiemelte, hogy az elmúlt években három FIFA-minősítéssel rendelkező sípost is adott a sportágnak. Drucskó János a futsal műfajban, dr. Varga Zsolt az asszisztensek között, Fábián Mihály pedig a dirigensek táborában jutott el a legmagasabb szintre. Utóbbi szereplője lehetett a Bajnokok Ligája döntőjének és eséllyel pályázik a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon való szereplésre is.

Hét jutalmazott

Az évzárón a hagyományoknak megfelelően megjutalmazták a legjobb teljesítményt nyújtókat. Az Év legjobb miskolci játékvezetője Sveda Marcell lett. Az Év asszisztense: Fehér Krisztián. Az Év kispályás játékvezetője: Tóth Márton. A legjobb 25 éven aluli legjobb kispályás: Pipicz Norbert. 35 éve vizsgázott: Geró Gábor. 25 éve játékvezető: Orosz Zoltán. 15 éve tagja a testületnek: Galamb József. A megyei keretbe Sveda Marcell és Fleck Ádám került.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!