Sport - Foci

2011.09.16. 15:12

OTP Bank Liga NB I.: Diósgyőri VTK - Kaposvári Rákóczi FC 2-1 (1-0)

A Kaposvári Rákóczi FC- t fogadta a Diósgyőri VTK a labdarúgó NB I 9. fordulójának nyitómeccsén pénteken 18 órától. A mérkőzésről élőben tudósítottunk!

A Kaposvári Rákóczi FC- t fogadta a Diósgyőri VTK a labdarúgó NB I 9. fordulójának nyitómeccsén pénteken 18 órától. A mérkőzésről élőben tudósítottunk!

Jegyzőkönyv

Diósgyőri VTK – Kaposvári Rákóczi FC

Diósgyőr, néző. V.: Oláh G. (Berettyán, Horváth R.).

Diósgyőri VTK: Farkas B. - Vadász, Gal, Budovinszky, Gohér – Abdouraman – Gallardo, Lippai, Arze – Carreno, Tisza. Edző: Benczés Miklós.

Kaposvári Rákóczi FC: Hajduch – Okuka, Bank, Zsók, Jánvári - Balázs B., Hegedűs D. - Pedro Safaric, Pavlovic – Peric. Vezetőedző: Sisa Tibor.

A DVTK kispadja: Ragályi (kapus), Rakovic, Takács P., Nagy T., Menougong, Pál Sz., Seydi.

A KRFC kispadja: Posza (k), Alexeev, Graszl K., Gujic, Haruna, Farkas P., Kulcsár K.

Nézőszám: 6000

 

 


A labdarúgó NB I 9. fordulójában a négy meccs óta veretlen DVTK az egykori diósgyőri edző Sisa Tibor együttesét, a Kaposvári Rákóczit fogadja pénteken 18 órától. Ön szerint mi lesz a mérkőzés végeredménye?

A labdarúgó NB I 9. fordulójának nyitómeccsét pénteken 18 órától a Diósgyőri VTK és a Kaposvári RFC játssza. A mérkőzésről élőben tudósítunk!

A Miskolci Rendőrkapitányság felhívja a sportrajongók és szurkolók figyelmét arra, hogy 2011. szeptember 1-ei hatállyal módosult (súlyosabban szankcionált lett) a Büntető Törvénykönyvről szóló törvény és a Szabálysértésekről szóló törvény, a sportrendezvényeken való részvétellel, az oda és onnan utazással összefüggő és az ott tanúsított magatartással kapcsolatban az alábbiak szerint.

Az MLSZ fegyelmi bizottságának legutóbbi ülésén a Pakson kiállított diósgyőri hálóőr, Ivan Rados ügyében is határozat született.

A diósgyőri szurkolótábor Pakson is valódi focihangulatot varázsolt, a DVTK pedig hősies küzdelemben egy pontot szerzett a tavalyi ezüstérmes otthonában. Nézze meg Ön is a Paks – DVTK meccs felvételeit!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!