Sport - Foci

2011.07.17. 09:34

Négy rúgott góllal kezdett a DVTK

<strong>Miskolc </strong>- A labdarúgó <strong>NB I</strong> 1. fordulójának szombati első mérkőzésére csak döcögős volt a bejutás, negyedórával a kezdés után fogyott el a sor az jegyárusítóhelyek előtt.

Miskolc - A labdarúgó NB I 1. fordulójának szombati első mérkőzésére csak döcögős volt a bejutás, negyedórával a kezdés után fogyott el a sor az jegyárusítóhelyek előtt.Labdarúgás. Mintha csak arra vártak volna a hazai csapat tagjai, hogy az utolsó drukker is beérkezzen, a félidő közepétől kezdtek el igazán futballozni. Mivel a félidő első felében jól levédekezte a két szélső spanyol középpályást az egerszegi csapat, nem nagyon tudott kibontakozni a piros-fehér csapat. Aztán amikor rájöttek, hogy középen is lehet keresnivalójuk a vendégek védelme ellen, egymás után jöttek a helyzetek. És jöttek a gólok is. Seydi feltartóztathatatlan volt, Lippai jól osztogatott, Menougong kiszámíthatatlanul cselezett, a közönség pedig extázisban tombolt a lelátón. 17 perc alatt három gólt rámolt be Vlaszák kapujába a DVTK, úgy, hogy közben még néhány nagy lehetőséget ki is hagyott.

Ekkora fórral csak ritkán szoktak elbukni meccset csapatok, a DVTK tudta azt játszani a második játékrészben, amit az első félidő első felében. Az egál körüli meccsen szépen lassan telt az idő, a vendégek nem találtak rést a Diósgyőr védelmén, és játékukban sem volt akkora átütőerő, amitől a jól szórakozó hazai nézőknek tartaniuk kellett volna. A hajrában tíz főre fogyatkozott a ZTE, és bár maradt még a végére egy gólváltás, de ez a lényegen már nem változtatott, a piros-fehérek magabiztos győzelmet arattak, a lyukacsos védelmű egerszegiek ellen.

- ÉM -

Diósgyőri VTK - Zalaegerszegi TE FC 4-1 (3-0) 

Diósgyőr, 5000 néző. Vezette: Vad II. (Ring, Szpisják).

Diósgyőri VTK: Rados (0) - Vadász (6), Gal (6), Budovinszky (6), Gohér (6) - Abdouraman (6) - Gallardo (7), Lippai (7), Luque (7) - Menougong (7), Seydi (8). Edző: Benczés Miklós.

Zalaegerszegi TE FC: Vlaszák (6) - Turcsik (5), Bulatovic (6-2=4), Sherif (5), Varga R. (5) - Hervas (6) - Szalai (5), Kamber (6), Horváth A. (4) - Turkovs (4), Balázs (4). Vezetőedző: Csank János.

Csere: Horváth A. helyett Rajcomar (6) a 38., Szalai helyett Stanisavljevic (5) a 46., Seydi helyett Pál Sz. (6) a 60., Turkovs helyett Bujor (-) a 66., Gallardo helyett Dobos (-) a 74., Menougong helyett Carreno (-) a 80. percben.

 Sárga lap: Seydi a 11., Luque a 42., Abdouraman az 52., Stanisavljevic az 53., Bulatovic az 58., Varga R. a 72., Rajcomar a 79. percben.

Kiállítva: Bulatovic a 82. percben.

Gólszerző: Seydi (1-0) a 28., Luque (2-0) a 41., Seydi (3-0) a 45., Varga R. (3-1) a 85., Gohér (4-1) a 89. percben.



Miskolc, 2011. július 16., szombat (MTI) - Az újonc Diósgyőr hazai pályán 4-1-re legyőzte a Zalaegerszeget a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójának első szombati mérkőzésén.


Miskolc - "Próbáltuk a saját játékunkat játszani, úgy érzem ez a meccs döntő részében sikerült."  kezdte nyilatkozatát Bencés Miklós az élvonalba visszatérő Diósgyőr győzelme után.


Az OTP Bank Liga 2011/2012-es szezonjának 1. fordulójában a DVTK labdarúgó csapata a Zalaegerszeg együttesét fogadta 17.30-tól. A találkozóról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Dudás Hunort, a DVTK labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság ügyvezetőjét a rajt előtt pár órával néhány aktuális témáról kérdeztük.


Péntek délutántól megvásárolhatók  a belépőjegyek a szezonnyitó DVTK - ZTE mérkőzésre, amely szombaton 17.30-kor kezdődik.


Új irányt vesz a DVTK belépőjegyeinek árazása, jövő szombattól nem csak kétfajta, ülő- és állóhelyre szóló jegyet lehet vásárolni, hanem mindenki eldöntheti, mennyit ér meg neki a DVTK mérkőzése, illetve mennyit engedhet meg magának és aszerint válogathat a helyek közt.


DVTK-nyitány az NB I-ben: szombaton 17.30-tól a Zalaegerszeg az ellenfél az Andrássy úton. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on!


Az NB I-re tették el a diósgyőri ultrák a pénzmaradványt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!