Sport - Foci

2011.07.24. 20:30

Edzői nyilatkozatok az FTC vs. DVTK után

"<em>Az akarás előtt le a kalappal, a csapat kivitte a szívét a pályára, de ez néha kevés, a jó végjátékot hiányoltam</em>"&nbsp;- nyilatkozta <strong>Benczés Miklós</strong>, a <strong>DVTK</strong> vezetőedzője az Albert-Stadionban kiharcolt diósgyőri bravúr után.

"Az akarás előtt le a kalappal, a csapat kivitte a szívét a pályára, de ez néha kevés, a jó végjátékot hiányoltam" - nyilatkozta Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzője az Albert-Stadionban kiharcolt diósgyőri bravúr után.

Prukner László (Ferencvárosi TC): - Korán megszereztük a vezetést, de utána elkezdtünk ívelgetni... Később minden olyan játékost becseréltem, aki a középpályán passzolni képes, de butaságokat csináltunk. Fejetlenül, bután játszottunk, a következő meccsre megpróbáljuk ezeket kijavítani. Kaptunk egy szabadrúgás-gólt, ami egy ilyen csúszós pályán benne van, ezért a Diósgyőr megérdemelten vitte el az egyik pontot.

Benczés Miklós (Diósgyőri VTK): - Győzni jöttünk az Üllői útra, ezért egy kissé csalódott vagyok. Az első félidőben a védekezésünk jó volt, ám támadásban kevesebbet nyújtottunk, mint a múltkor hazai pályán. Kilenc emberrel fejeztük be a mérkőzést, és ezért összességében elégedett lehetnék az egy ponttal, de elsősorban a hibák fogtak meg. Ahhoz, hogy eredményesek legyünk, többet kell nyújtani. Az akarás előtt le a kalappal, a csapat kivitte a szívét a pályára, de ez néha kevés, a jó végjátékot hiányoltam.


A labdarúgó OTB Bank Liga NB I. 2. fordulójában vasárnap 18 órától Budapesten, a Ferencváros vendégeként szerepelt a Diósgyőri VTK labdarúgócsapata. A találkozóról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Miskolc - Remek hangulatban, rendőri kísérettel indult el a DVTK szurkolói vonat a Tiszai pályaudvarról.

Miskolc, Budapest - Fergeteges hangulat várható a vasárnapi FTC - DVTK meccsen, legalábbis a diósgyőri szurkolókon ezúttal sem fog múlni semmi. A mérkőzésről élőben tudósítunk vasárnap 18 órától a Borsod Online-on!

Miskolc - Az FTC - DVTK mérkőzésre utazóknak szól a BRFK IX. kerületi Rendőrkapitányság közleménye, amit változtatás nélkül közlünk.

Miskolc - A köztudatban a tiltakozások pillanatnyilag úgy jelennek meg, hogy a szurkolók nem akarnak rendet a stadionokban, mivel az új törvény a rendbontást szigorúbban bünteti. Nem, egyáltalán nem erről van szó. - A Szurkolói Iroda közleménye

Vasárnap 18 órától az Üllői úton vendégeskedik a DVTK a labdarúgó NB I 2. fordulójában.

A vasárnapi FTC - DVTK mérkőzésre koreográfiával készülnek a diósgyőri ultrák, de folytatják a tüntetésüket is az úgynevezett huligántörvény ellen.

A Ferencváros ellen készülő DVTK NB I-es labdarúgócsapata péntek délelőtt tartotta az utolsó előtti edzését a vasárnapi meccs előtt.

A vasárnap 18 órakor kezdődó FTC - DVTK bajnoki mérkőzésre a vasúti közlekedést választó szurkolók a Keleti pályaudvartól rendőri kísérettel mehetnek az az Albert stadionig.

A remekül rajtoló Diósgyőri VTK a Ferencváros vendége lesz az NB I. 2. fordulójában. Várhatóan több száz piros-fehér fanatikus fogja biztatni Lippaiékat az Üllői úton, amely mérkőzésről a Borsod Online-on élőben tudósítunk vasárnap 18 órától. Ön szerint mi lesz a meccs végeredménye?

A futballszurkolók tiltakoznak a sporthuliganizmusos törvénycsomag bevetése ellen.

Miskolc - A GYEA élelmiszert osztott, és a jövő heti DVTK meccsen pénzt gyűjt.

Az üzenet nyílt, egyértelmű és jól látható, a DVTK drukkerek mindenkit arra buzdítanak, szurkoljon mindenki a Diósgyőr hétvégi meccsén, bár egy igazi diósgyőri szurkolónak nem is lehet kérdéses, hogy hol a helye vasárnap 18 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!