Sport - Foci

2010.09.27. 19:30

Két év felfüggesztettet kapott két Ferencváros szurkoló - RTL

<p>Két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott két ferencvárosi szurkoló, akiket az újpesti bíróság a szeptember 11-i ÚTE-Fradi mérkőzésen történt rendbontás miatt állított elő - számolt be az RTL Híradója hétfő este. Az újpesti stadionban a klub szerint 5-6 millió forint kár keletkezett.</p>

Kitört kerítések, szék a labdafogó hálóban, foghíjas széksorok - így néz ki az újpesti stadion bő két héttel a meccs után, de a ferencvárosi szurkolók nem kímélték még a WC-ket sem. A rendőrök összesen 14 embert állítottak elő, kettőt hétfőn ítélt el az újpesti bíróság. Ők két év felfüggesztett börtönbüntetést kaptak.

A stadionban keletkezett kár Csehi István klubigazgató szerint 5-6 millió forint. A lila-fehér csapat a Magyar Labdarúgó Szövetségtől is büntetést kapott. Két hazai mérkőzést zárt kapuk mögött kell rendezniük. Az Újpest fellebbezett az ítélet ellen, de egy meccset már lejátszottak nézők nélkül.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!