Sport - Foci

2010.06.27. 20:30

Foci vb: 11 szenegáli szurkoló halt meg egy házomlásban

<p>Legalább 11 ember meghalt Szenegálban, amikor összeomlott egy terasz, miközben a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság egyik mérkőzését nézték - közölték vasárnap a szenegáli hatóságok. A rendőrség közlése szerint még mindig lehetnek emberek a romok alatt, az előző napi eset után.</p>

Az épülőfélben lévő ház egy része szombaton, az Uruguay és Dél-Korea találkozó ideje alatt omlott össze, a mauritániai határnál lévő Matam városában. A helyi média információi szerint a szenegáli elektromos szolgáltató helyi vezetőjének házában történt a tragédia, ahol sokan gyűltek össze a mérkőzés megnézésére - írta a BBC brit közszolgálati adó.

A tűzoltóság közlése szerint húsz perccel a terasz leomlása után érkeztek a házhoz. A romok alól két túlélőt húztak ki, valamint 11 holttestet. A rendőrség közlése szerint még lehetnek emberek a romok között. Arról nem érkeztek információk, hogy mennyien voltak az összeomlott házban.

-Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!