Sport - Foci

2008.12.28. 14:13

Már nem árulják a Newcastle United-ot

<p>Már nem eladó az angol bajnokságban szereplő Newcastle United labdarúgóklub. A tulajdonos, Mike Ashley azután változtatta meg korábbi döntését, hogy nem talált vevőt a patinás klubra.</p>

A milliárdos hónapok óta próbált megfelelő vevőt találni, eddig azonban nem járt sikerrel és végül úgy döntött, saját tervei szerint viszi tovább a csapatot. Ashley szeptemberben döntött az eladásról, miután a Newcastle szurkolói hetekig tüntettek a tulajdonos ellen, amiért az összeakaszkodott a klub legendás edzőjével, Kevin Keegan-al. Keegan-nek emiatt távoznia is kellett Newcastle-ból. Mike Ashley tavaly májusban vásárolta meg a klubot 134 millió fontért, majd további 100 milliót költött játékosok vásárlására és a klub tartozásának kifizetésére. Michael Ord, a Newcastle-i szurkolók szóvivője a Sky Sportsnak nyilatkozva elmondta: ez a legrosszabb karácsonyi ajándék, amelyet idén kaphattak a drukkerek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!