Sport - Foci

2008.03.11. 11:38

Vágó csapata Diósgyőrben az írek ellen

<p>A Magyar Labdarúgó Szövetség információi szerint Miskolcon, a diósgyőri stadionban rendezik meg április 23-án a Magyarország - Írország női Európa-bajnoki selejtezőt.</p>

Mindezt megerősítette lapunk érdeklődésére Igaz András, a válogatott technikai igazgatója is: "Úgy tűnik, hogy minden rendben van, illetve lesz ezzel a találkozóval kapcsolatban, ám még tárgyalnom kell néhány emberrel. Önök is tudják, hogy a DVTK vezetőedzője, Vágó Attila a női csapat trénere is egyben, s sokat segít abban, hogy ez a mérkőzés megvalósulhasson Miskolcon."

Nagy Béla, a Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Közhasznú Társaság igazgatója viszont kedden délelőtt még csak a szándékról hallott: "Így van, ezért egyelőre nem tudok ezen mérkőzés esetében megállapodásról beszámolni. Mi nyitottak vagyunk mindenfajta eseményre, ám a részleteket, anyagi és egyéb kondíciókat tisztánunk kell."

Válogatottunk a 2. csoportban pillanatnyilag az utolsó egy ponttal, az írek kilenc ,,egységgel a harmadikok; a csoportot Olaszország vezeti 12 ponttal. A mieink tavaly áprilisban Dublinban 2-1-es vereséget szenvedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!