Sport - Foci

2007.12.12. 08:09

Kiutasították Priskin csapattársát

<p><P>Kiutasítják Nagy-Britanniából Al Bangurát, a Watford sierra leone-i játékosát - döntött kedd délután a brit bevándorlási hivatal.</P></p>

A focistának lejárt a tartózkodási engedélye, ezért a törvények szerint ki kell toloncolni az országból. Bangura novemberben adott be kérelmet a lejárt engedély miatt, de a kérelmet elutasította a bevándorlási hivatal. A klub nem hagyja annyiban, és fellebbez a döntés ellen.

"Mindenkit sokkolt a hír a csapatnál. Nagyon szomorúak és csalódottak vagyunk, hogy nem maradhat Angliában. Az ügyet azonban nem hagyjuk annyiban, fellebbezünk a döntés ellen" - nyilatkozta Ian Moody, a Watford elnöke. Adrian

Boothroyd, a csapat vezetőedzője kijelentette, Bangura az egyik legnagyobb ígéret a klubnál, ezért kész katasztrófa, ha meg kell válniuk tőle.

A 19 éves Bangura négy éve menekült el az elszegényedett afrikai országból. A 15 éves fiút egy kereskedő jutatta Angliába, ahol két férfi meg akarta erőszakolni. Bangurának sikerült elmenekülnie, és menekült státuszt is kapott, de ez csak két évre szólt. A középpályás - akinek kilenc napja megszületett első gyermeke - fél visszatérni hazájába, ahol elmondása szerint veszélybe kerülne az élete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!