Sport - Foci

2007.12.18. 00:03

Hivatalosan is bemutatták Capello-t

<p>Sajtótájékoztató keretében hétfő délután hivatalosan is bemutatták Fabio Capello-t, az angol válogatott új szövetségi kapitányát.</p>

A 61 éves olasz szakembert a múlt héten nevezték ki Steve McClaren utódjául. McClarennek azért kellet távoznia, mert irányításával az angolok elbukták az Európa-bajnoki selejtezőket, így 24 év után először nem lesznek ott a jövő évi kontinensviadalon. Capello négy és fél évre írt alá az angol szövetséghez.

"Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy én lehetek Anglia kapitánya. Nagyon régóta szerettem volna megkapni ezt a munkát, tehát elmondhatom, hogy egy álom vált valóra. Tudom, hogy ez egy nagy csapat és biztos vagyok benne, hogy könnyedén visszajutunk a legjobbak közé" - nyiltakozta Capello, aki a következő hetekben számos angolórát vesz, hogy minél könnyebben kommunikálhasson a játékosokkal. Capello február 6-án, a Wembley-ben mutatkozik be először a válogatott kispadján. Az angolok akkor Svájcot fogadják egy barátságos mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!