Sport - Foci

2007.12.12. 08:18

Felfüggesztette Kahnt a Bayern

<p><P>Felfüggesztette Oliver Kahnt csapata, a Bayern München, így a veterán kapus nem lehet ott a bajorok utolsó Bundesliga-találkozóján, a Hertha Berlin ellen.</P></p>

Kahnt emellett 25 ezer eurós pénzbüntetésre is ítélték. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan miért büntették meg a 38 éves hálóőrt, a Bayern hivatalos indoklása szerint fegyelmi okokból.

Az egyik lehetséges ok az, hogy Kahn hétfőn élesen kritizálta csapattársait. Kahn a Duisburg elleni szombati 0-0-ás mérkőzés miatt támadt kollégáira, Franck Riberyre és Luca Tonira. A nyáron szerződtetett játékosok ugyanis szerinte túlságosan "el vannak szállva" maguktól.

Oliver Kahn 1994-ben igazolt a Bayern Münchenhez a Karlsruhe-tól. Azóta 415 mérkőzésen védte a bajorok kapuját, míg a címeres mezt összesen 86-szor húzhatta magára a német válogatottban. A veterán kapus nemrég bejelentette, hogy a szezon végén visszavonul a profi labdarúgástól.

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!