Sport - Foci

2007.12.22. 20:57

A Frankfurt legyőzte a Juventust

<p>A német Eintracht Frankfurt nyerte a fiatal cseh tehetség, Martin Fenin aláírásáért folyó küzdelmet a Juventus-szal szemben.</p>

A német csapat 4,3 millió fontot (1,5 milliárd forintot) fizet a Teplicének a fiatal csatárért, amit a cseh klub azonnal el is fogadott, a Juventus 2,9 milliós ajánlatával szemben. A játékosért az Arsenal és a Liverpool is érdeklődött, ők végül nem tettek ajánlatot.

"Nagyszerű lett volna a Juventusban játszani, de ők feltehetően rögtön kölcsön adtak volna a Genoa-nak, vagy az Udinese-nek. Mindig is arról álmdtam, hogy teltház előtt játszhassak, ezért is esett a választásom a Frankfurtra" - nyilatkozta Fenin.

A 20 éves csatár a nyári U-20-as világbajnokságon tűnt föl először, és rögtön három gólt is rúgott a tornán. A döntőben még az argentinok hálóját is bevette, igaz a csehek végül elvesztették a finálét. Fenin pályafutása alatt 66-szor lépett pályára a Teplice színeiben és összesen 12 gólt lőtt. Három alkalommal már a cseh válogatottban is bemutatkozhatott.

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!