Sport - Foci

2007.11.06. 00:49

Ronaldo újra a Milan keretében

<p>Hosszú hónapok kihagyása után kedden visszatérhet az AC Milan csapatába a brazil Ronaldo.</p>

A támadót ugyanis nevezte az utazókeretbe Carlo Ancelotti, a Milan vezetőedzője, így elképzelhető, hogy lehetőséget kap a Sahtar Donyeck elleni keddi, Bajnokok Ligája összecsapáson.

Ronaldo januárban érkezett a Milanhoz a Real Madridtól, tizennégy mérkőzésen lépett pályára és összesen hét gólt lőtt, mielőtt júliusban megsérült volna. Azóta egyetlen percet sem játszott tétmeccsen. Az orvosok többször is elhalasztották visszatérését, mivel térdsérülése csak nehezen gyógyult. A játékos eközben Brazíliában is járt egyik orvosánál, amivel kivívta a Milan vezetőinek nemtetszését. A brazil szakemberek ugyanis azt mondták: a csatárt félrekezelték olasz kollégáik.

Ronaldo egy hete már a nagycsapattal edz, így Ancelotti sem vár tovább játékba küldésével. Csapata ugyanis - elsősorban a bajnokságban - rendkívül rosszul kezdte az idei szezont. A Bajnokok Ligája győztes csapat 11 forduló után csak 9. a bajnokságban és már most 11 pont választja el az éllovas Intertől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!