Helyi közélet

2013.12.05. 11:00

Családi garázdaság

Hejőszalonta, Tiszaújváros - Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság három férfivel szemben, akiket a hatóság bűnügyi őrizetbe vett.

Hejőszalonta, Tiszaújváros - Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság három férfivel szemben, akiket a hatóság bűnügyi őrizetbe vett.A nyomozás adatai szerint Hejőszalontán, a Damjanich utcában 2013. december 4-én 15 óra 30 perckor három helyi férfi előzetes szóváltást követően bántalmazott egy másikat. A beszerzett információk szerint egy 43 éves helyi férfi az egyik italkimérésből együtt indult haza egy 42 éves falubelijével, akivel útközben összeszólalkoztak. A hangoskodást hallva a 43 éves B. József fia erősítésként megérkezett, így már ketten bántalmazták a sértettet. Kisvártatva odaszaladt a fölénybe került férfi másik fia is, így már hárman ütötték áldozatukat.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen azonosították, elfogták majd a rendőrkapitányságra előállították a 43 éves B. Józsefet, a 23 éves ifj. B. Józsefet és a 18 éves B. Mátét. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette a gyanúsítottakat és előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában