Sátoraljaújhely hírei

2011.06.12. 20:28

Befejeződött a megyei I. osztály küzdelemsorozata

<p>A labdarúgó megyei I. osztály 34. fordulójában hét mérkőzést játszottak vasárnap.</p>

Mezőcsát – Felsőzsolca    3-3 (3-2)

Mezőcsát, 200 néző. V.: Rendek.

Mezőcsát: M. Varga - Barta (Monoki), Farkas Tibor, Csapó, Farkas Z., Mida, Sipos, Farkas Tamás (Kiss), Kállai, Paczók, Farkas R. Edző: Szombati Csaba.

Felsőzsolca: Ilonka - Bárdos, Kalász, Bereczki (Szabó V.), Gilányi, Tóth (Kundráth), Borbély (Hudák), Staviarszki, Matesz, Pálinkás, Égerszegi. Edző: Bodnár József.

G.: Farkas R. (2), Paczók, ill. Égerszegi, Pálinkás, Matesz.

Jók: az egész csapat, ill. Ilonka, Szabó V., Gilányi.

Ifi: 0-7.

Szombati Csaba: - Lehetetlen, hogy akár a rossz, akár a jó örökké tartson, így ebből következik, hogy mivel a rossz nálunk immár nagyon régen tart, a jónak közel kell lennie. A kialakult helyzetben mit lehetne tenni nem tudom, csak bizakodom a mezőcsáti futball jövőjét illetően. Szívem, lelkem, tudásom az egyesületé, de belefáradtam a mindennapokba, és igaz, hogy soha se mond, hogy soha, de a jelenlegi állapot szerint részemről köszönök mindent.

Bodnár József: - Kíváncsi lennék, hogy a hét utánpótláskorú kezdőjátékosom hol töltötte a szombat estét, a hetedik hely ettől a kerettől a csúcs. Köszönöm szponzoraink, szurkolóink és az önkormányzat támogatását, sok sikert a Mezőcsátnak a jövőben.

Szikszó-Tomor-Lak – Sátoraljaújhely    5-2 (3-0)

Lak, 150 néző. V.: Kujbus.

Szikszó-Tomor-Lak: Mattyák - Szita, Mikó (Fehér), Illés, Bokk, Nagy, Kalász N. (Kalász G.), Pál, Bacsó (Tóth), Kótai, Dobondi (Egyed). Edző: Ártim Csaba.

Sátoraljaújhely: Dankó R. - Dankó Cs., Petró A., Matisz, Fodor, Janikó, Szabó G. (Budai), Laczi, Szabó I., Blaha, Orosz (Petró M.). Edző: Szabó László.

G.: Bokk (3), Pál (2), ill. Petró M., Szabó I.Kiállítva: Janikó (15.), Laczi (45.), Petró A. (84.).

Jók: Bokk (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. az egész csapat.

Ifi: 4-0.

Ártim Csaba: - A mérkőzésen elért eredmény megerősíti, hogy a tavaszi szezon becsületes és tisztességes hozzáállása eredményes lehet. Köszönöm mindazoknak, akik a Szikszó-Tomor-Lak csapatainak mindennapjait támogatták és segítették, jó érzéssel tölt el lelkes szurkolóink biztatása. Üdvözlök minden sportbarátot és sporttársat a megye labdarúgásában.

Szabó László: - A célunkat teljesítettük. A játékvezetőre nem azért haragszom mert kopasz, hiszen én is az vagyok, hanem három kiállítás és két tizenegyes. Bízom benne, hogy a Tomor-Lak csapata bennmarad.

Sajókaza – Nyékládháza    10-1 (6-0)

Sajókaza, 250 néző. V.: Szuromi. 

Sajókaza: Kozma - Kocsi, Harnócz R., Tátrai, Szabó, Nyíri, Harnócz Z. (Kakszi), Asszony, Túróczi (Kiss), Zuti (Rimavölgyi), Máthé (Dorgai). Edző: Sándor Zoltán.

Nyékládháza: Lakatos - Sándor, Fodor, Németh G., Rőczei, Handa, Nagy, Anderkó, Harman, Csibrik, Németh K. Edző: Bodolai István.

G.: Máthé (3), Tátrai (2), Túróczi, Nyíri, Harnócz Z., Kiss, Kakszi, ill. Harman.

Jók: az egész csapat, ill. Fodor (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.

Ifi:

Sándor Zoltán: - Méltán ünnepeltük meg a bajnokság megnyerését. Gratulálok mindenkinek, aki ehhez a csodálatos eredményhez egy kicsit is hozzátett.

Bodolai István: - Köszönjük azoknak, akik támogatták és segítették csapatunknak, „szerencsére” nem voltak sokan. Gratulálok a bajnokcsapatnak!

Tállya – MVSC-TS Hungária    2-0 (0-0)

Tállya, 150 néző. V.: Kátai.

Tállya: Kristóf - Bodnár, Tóth A., Paranai, Gréz, Siróczki (Szárnya), Pachinger (Takács), Kovács, Mihálszki Cs., Balázs (Kiss), Mihálszki N. (Orosz). Játékos-edző: Pachinger János.

MVSC-TS Hungária: Bukta - Jóner, Scholtz, Boszák, Pataki, Stipula (Pócs), Illovai, Sári (Honti), Jónás, Boros, Banu. Edző: Földesi Károly.

G.: Paranai, Orosz.

Jók: Bodnár, Tóth, Paranai, Gréz, Kristóf, Kovács, ill. Bukta, Stipula, Pataki.

Ifi: 0-5.

Pachinger János: - Maximális tisztelet és köszönet illet meg mindenkit, akik lehetővé tették, hogy a csapat nyugodt körülmények között játszhatta végig a bajnokságot. A mérkőzésről annyit, hogy végig fölényben játszottunk és megérdemelt győzelmet arattunk egy sportszerű csapat ellen.

Földesi Károly: - Mezőnyben jól játszottunk, de a helyzetkihasználásunk katasztrófális volt és ez vereséghez vezetett.

BTE Edelény – Aszaló    7-1 (1-0)

Edelény, 450 néző. V.: Kassai.

BTE Edelény: Komlóssy - Deák (Konyha), Szénégető, Gogolya, Benke, Buku, Hársasi (Raji), Barbarits (Köteles), Vajda, Molnár G., Gáll B. (Béres). Edző: Göndör Béla.

Aszaló: Lövei - Szász, Deme (Agárdi), Varga, Meczkó, Horváth B., Kispál (Tóth L.), Tóth N., Vasas, Bari (Mészáros), Orlóczki (Lajtos). Edző: Barcsa László, Luhály István.

G.: Deák (2), Buku (2), Gáll, Molnár G., Konyha, ill. Horváth B.

Jók: az egész csapat, ill. Horváth B.

Ifi: 6-1.

Göndör Judit, csapatvezető: - Újoncként siker a hatodik hely, bár ebben a csapatban akár egy jobb eredmény is benne volt. Ma igazi futballfiesztát rendeztünk, ami erőt és tartást kell hogy adjon a jövőre nézve, mert ez a fantasztikus közönség, támogatóink és ez a város megérdemli. Minden csapatunk valamennyi tagjának elismerésem, és külön gratulálok az ezüstérmes ifistáinknak.

Barcsa László: - A mai mérkőzésen minden gyengeségünk felszínre került, a hazaiak győzelme még ilyen arányban is megérdemelt.

Szalonna – Abaújszántó    2-9 (2-4)

Szalonna, 100 néző. V.: Csorba.

Szalonna: Káló K. - Váradi, Kertész Gy., Kálló A. (Orgona), Kálló Sz. (Hankó), Horváth B., Kálló J., Kalocsai I., Horváth B., Kálló G., Kertész A. Elnök: Kertész Gyula.

Abaújszántó: Szerencsi - Matisz, Jakab, Bodnár, Pocsai (Áfra), Lehóczki, Jáger, Mató (Dóczi), Balogh, Konyecsnyik, Varga. Edző: Erdősi István.

G.: Kálló G. (2), ill. Jáger (4), Lehóczki (3), Jakab, Mató.

Jók: senki, ill. Jáger és Balogh (a mezőny legjobbjai) és az egész csapat.

Ifi: 5-2.

Kertész Gyula: - Megalázó vereséget szenvedtünk szebb búcsúra gondoltam. Köszönöm a támogatóinknak és mindenkinek akik egy kicsit is segítettek és nem hagytak cserben a legnehezebb időszakban sem. Sok sikert az utánam következőnek, elég volt, feladom.

Erdősi István: - Véget ért a tavaszi flúgos futam, összeszedtük magunkat a végére. Köszönjük a támogatóinknak az éves segítséget, és a csapatomat is dicséret illeti a tavaszi hozzáállásért.

Sárospatak – Encs    6-0 (3-0)

Sárospatak, 150 néző. V.: Németh.

Sárospatak: Nagy - Hoffmann, Szabó S., Tóth Á. (Géczi), Kovács Sz., Zsófi D. (Tóth L.), Sikorszki G., Kerékgyártó K., Kecskés (Sikorszki P.), Vécsi, Halder (Pothurszky). Edző: Zsófi József, Vachter Gábor.

Encs: Juhász - Fülöp, Orosz, Glonczi (Kucsma), Molnár, Kosztek, Galyas, Gregó, Horváth, Czernai, Orgona. Edző: Kőrössy Pál.

G.: Vécsi (2), Zsófi D., Halder, Kecskés, Tóth L.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Ifi: 4-2.

Zsófi József: - A sok nehézség ellenére a csapat jelezte, hogy él és várja hogy együtt maradhasson. Köszönjük az önkormányzat támogatása mellett a Bodkö Kft. segítségét amivel tovább tudtunk létezni! Óriási sikerként éljük meg a harmadik helyet!

Kőrössy Pál: - A végére elfogytunk. Gratulálok a Sárospatak harmadik helyezéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!