Sátoraljaújhely hírei

2010.09.15. 19:13

Döntetlen Szalonnán

<p>Egy mérkőzést pótoltak be szerdán a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban.</p>

Megyei I. osztály, 4. forduló (pótlás)

Szalonna – Tállya 2-2 (1-1)
Szalonna, 150 néző. V.: Demeter.

Szalonna: Kálló K. – Váradi, Kertész Gy., Kálló Sz., Horváth B., Kálló G., Hankó, Kalocsai B., Kalocsai I., Csemer, Kertész A. Elnök: Kertész Gyula.
Tállya: Kristóf – Takács, Bedécs, Paranai, Tóth, Kovács, Huszti (Szentirmai), Szárnya (Vaszily), Orosz (Pachinger), Pál, Kiss (Mihálszki N.). Játékosedző: Pachinger János.

G.: Hankó, Kertész A., ill. Orosz, Pál. Jók: Kalocsai B., Kertész Gy., Hankó, Kalocsai I., Horváth B., ill. Kristóf, Pál, Orosz. Ifi: 1-3.

Kertész Gyula: – A vasárnapi meccshez képest óriási fejlődtünk, ha a helyzeteket berúgjuk, simán megnyerhettük volna a meccset. De szerintem így sem vallottunk szégyent egy nagyon jó csapat ellen. A játékvezetés kifogástalan volt.
Pachinger János: – Az első félidőben gyenge iram és színvonal jellemezte a játékot. A második játékrész első felében a hazaiak kitűnően játszottak és megnyerhették volna a mérkőzést. Egy pontnál többet nem érdemeltünk ma.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!