Sárospatak hírei

2019.02.15. 18:39

Fotók után meghívók Sárospatakon

Sárospatak - Idén is megrendezik az esküvői kiállítást Sárospatakon.

Sárospatak - Idén is megrendezik az esküvői kiállítást Sárospatakon.

A sárospataki Újbástya Rendezvénycentrumban nyílik esküvői kiállítás péntek délután 5 órakor A Művelődés Háza és Könyvtára szervezésében a Kultúrházak Éjjel-nappal rendezvénysorozat keretében.

Újráznak

– Tavaly rendeztük az első esküvői kiállításunkat esküvői fotókból – mondja Csatlósné Komáromi Katalin, a sárospataki A Művelődés Háza és Könyvtára igazgatója. – Az annyira jól sikerült, hogy úgy döntöttünk, idén folytatjuk, csak most nem fotókat kértünk, hanem meghívókat. A kiállítás megnyitóján fellép majd Koleszár Gábor vőfély is, aki régi meghívók rigmusait gyűjtötte össze és adja majd elő azokból az időkből, amikor még nem voltak nyomtatott meghívók, hanem azt maga a vőfély adta elő szóban.

– Összesen 134 meghívó érkezett – mondja Rusznák Anett, az intézmény munkatársa. – Vannak köztük nagyon különlegesek is, fiola alakú meghívók, puzzle-meghívó, porcelánból készült meghívó, és olyan, amit csak 3D-s szemüveggel lehet elolvasni. A kiállítás nemzetközi, kaptunk meghívókat Spanyolországból és Angliából is.

Csatlósné Komáromi Katalin elmondta, szeretnék majd megajándékozni a legrégebbi és a legújabb meghívók beküldőit. A legrégebbi kiállítandó meghívó 1943-ból származik.

ÉM-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!