Sárospatak hírei

2010.12.09. 14:11

VIII. Diego–SUSI-STC Kézilabda Torna

<p>A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola és a Sárospataki Torna Club kézilabda szakosztálya december 5-én rendezte meg a VIII. DIEGO – SUSI – STC Kézilabda Tornát, amelyre neves csapatok fogadták el a meghívást.</p>

A mérkőzéseket az Árpád Vezér Gimnázium tornacsarnokában játszották. A sárospataki egyesületek, 1999-2000-es lányoknak és 1998-1999-es fiúknak biztosítottak játéklehetőséget. 9 csapat vett részt a tornán és játszott izgalmas mérkőzéseket. Az egész napos kupán, a szervezők megpróbáltak felejthetetlen élményt nyújtani a gyermekeknek.
Kiváló színvonalú mérkőzéseket láthattak a nagy számban kilátogató szurkolók, ráadásul egy arany és egy ezüst éremmel emelték a színvonalat a pataki gyerekek. A tornán 140 darab érem, 4 darab serleg, 8 különdíj és 21 darab oklevél talált gazdára. A SUSI és az STC vezetői, Szegedi Istvánnét a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola igazgató asszonyát, Kissné Murányi Andreát az Árvay József Gyakorló Általános Iskola igazgató asszonyát, Sikora Attila alpolgármestert és Szabó András képviselőt kérte fel a díjátadásra. A programot a tombolasorsolás színesítette. A mérkőzéseket Vinnai István és Pásztor István sporttársak vezették.
Összességében e rendezvény jó alkalmat nyújtott arra, hogy a SUSI csapatai megfelelően felkészüljenek az Országos ADIDAS bajnokságra és a további versenyekre.  A szervezők büszkék arra, hogy neves egyesületek utánpótlás csapatai vettek részt a tornán. A sorozat folytatódik, hiszen 2010. december 20-án a IV. SUSI Karácsonyi Sportfesztivál következik. A sportiskolának, ezen kívül, még sok meghívása van hasonló rendezvényekre, ilyen a 2002-es focisták Hajdúnánási invitálás is.

VIII. Diego–SUSI-STC Kézilabda Torna hivatalos végeredménye

1999-2000-ben született lányok
1. ÓZD LÓCI DSE, 2. SUSI, 3. HAJDÚNÁNÁS és MÁTÉSZALKA.
LEGJOBB JÁTÉKOS: TAR CSENGE (HAJDÚNÁNÁS)
GÓLKIRÁLY: VÁMOS PETRA (ÓZD)
LEGJOBB KAPUS: MEZEI PETRA (HAJDÚNÁNÁS)
LEGJOBB HAZAI JÁTÉKOS: BAJZÁTH EMESE (SUSI)
A CSAPAT TAGJAI: Rák Petra, Hauser Petra, Hardon Réka, Szabó Eszter, Krenyitczki Sarolta, Perényi Júlia, Bajzáth Emese, Zombori Gréta, Csordás Dóra – játékosok; Papp József – edző.

1998-1999-ben született fiúk
1. SÁROSPATAKI TC, 2. MEZŐKÖVESD KC, 3. ÓZD LÓCI DSE, 4. MISKOLCI SPORTISKOLA, 5. MÁTÉSZALKA.
LEGJOBB JÁTÉKOS: GÁL ANDRÁS (STC)
GÓLKIRÁLY: SALLAI MÁTÉ (MEZŐKÖVESD)
LEGJOBB KAPUS: CZINEGE ERNŐ (MISI)
LEGJOBB HAZAI JÁTÉKOS: KORDA PÉTER (STC)
A CSAPAT TAGJAI: Marczi Máté, Rák Máté, Götz Bence, Gál András, Juhász Ádám, Kajati Gergely, Zajácz Ákos, Korda Péter – játékosok; Csendes István – edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!