Visszapillantójával találta el a gyalogos kézfejét egy autós Edelény és Sajószentpéter között

Visszapillantójával találta el a gyalogos kézfejét egy autós Edelény és Sajószentpéter között
© Fotó: Illusztráció - 4024.hu
Edelény, Sajószentpéter – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 21-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A 27-es számú főúton haladt 2017. augusztus 21-én 15 óra 30 perckor egy tehergépjármű Edelény felől Sajószentpéter irányába. Az autó 25 éves kazincbarcikai sofőrje megkezdte az előtte haladó pótkocsiból álló járműszerelvény előzését, azonban nem vette figyelembe a vele szemben kerékpárját gyalogosan toló 61 éves edelényi férfit. A tehergépjármű bal oldali visszapillantó tükrével a gyalogos férfi kézfejének ütközött. A baleset során a 61 éves edelényi gyalogost súlyos sérülésekkel szállították a mentőszolgálat munkatársai kórházba.

A fenti eseten túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset négy esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.
A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására a balesetek elkerülése érdekében.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Sajószentpéter.
BOON.HU


hirdetés