Már most feljuthat a Barcika az NB II-be

Már most feljuthat a Barcika az NB II-be
© Fotó: Kozma István
Kazincbarcika, Putnok – Nem szombaton, hanem vasárnap rendezik meg a KBSC – Putnok NB III-as mérkőzést­­­.

A hajrájához érkezett a labdarúgó NB III 2016/2017-es küzdelemsorozata is. Megyénk klubjai a Keleti csoportban harcolnak a helyezésekért, közte a Kazincbarcikai SC, amely a táblázat első helyén várja a most hét végi, 31. fordulót. Az észak-borsodiak ellenfele egy másik észak-borsodi csapat, a Putnok FC lesz, amellyel eredetileg ma 17.30-tól csatáztak volna a Pete András-stadionban, a házigazdák azonban kérvényezték az MLSZ versenybizottságánál, hogy a meccs ne szombaton, hanem vasárnap legyen – amire végül engedélyt kaptak.

Ismert eredmények

Négy fordulóval a vége előtt a KBSC 67 ponttal áll az élen, míg a második Jászberény 58, a harmadik Monor pedig 56 egységet gyűjtött 30 kör alatt. Amennyiben a Koleszár György szakmai igazgató által edzett barcikaiak megverik a PFC-t, úgy bizonyosan bajnoki címet ünnepelhetnek. Ebben az esetben a Jászberénynek – az arany­érem szempontjából – semmit sem érne a Rákosmente ellen megszerzett sikere, ugyanis maximum már csak azonos pontszámmal végezhetne a két alakulat, márpedig ha ez fennállna, akkor elsőként a több győzelem rangsorol – ebben jelenleg 21-16 az állás a KBSC javára (a Monornak pillanatnyilag 17 sikere van, viszont 2 ponttal a Jászberény mögött áll).

Az viszont előny a Barcikának, hogy a két rivális egy­aránt szombaton játszik, így már az eredmények ismeretében fogadhatják a „szomszédot”. A KBSC – Putnok összecsapást térítésmentesen tekinthetik meg a kilátogató szurkolók.

ÉM-MIPutnok.
BOON.HU


hirdetés