KBSC: Putnokon fogadják a Kaposvárt

Nyíregyházán kikaptak, vasárnap javítani akarnak
Nyíregyházán kikaptak, vasárnap javítani akarnak - © Fotó: KM
Kazincbarcika – A labdarúgó NB II 2. fordulójában Putnokon fogadja a Kaposvári Rákóczi FC együttesét a Kazincbarcikai SC gárdája.

Kazincbarcikai SC – Kaposvári Rákóczi FC (Putnok, vasárnap, 17.30)

Koleszár György, a Kazincbarcikai SC vezetőedzője: – Átbeszéltük, hogy mi történt a múltkor, az első fordulóban Nyíregyházán, ahol 1-0-ra kikaptunk. Nemcsak én mondtam, hanem mások is, hogy a döntetlen reálisabb eredmény lett volna, de ez egy ilyen játék, egy kommunikációs hiba vezetett a kapott gólhoz. Hogy mindez jobban működjön a kapus és a védő között, rögzített játékhelyzetben, jobban kell figyelni a jövőben. Jó lett volna tehát legalább az egy pont, de bízunk abban, hogy amit az élet most elvett, máshol, máskor visszaadja. A cél az, hogy hazai pályán győzzünk, bár a Kaposvár összetételét, szerkezetét elnézve látszik, hogy sok tapasztalt, NB I-et is megjárt futballistával rendelkeznek. Jó értelemben véve agresszívnek kell lennünk, felvállalni bátran a párharcokat, ami bizonyos esetekben sokat tud segíteni.

A KBSC-nél Palmes sérült, Krausz a héten tért vissza, ugyancsak sérülésből, Tóth L. a múlt hét végén sérült meg. Szabó II-t várhatóan műtik, míg Kanalos még három meccsre szóló eltiltását tölti.

A KBSC várható kezdőcsapata: Somodi – Fótyik, Belényesi, Heil, Kiss – Oltean, Gábor – Kovács, Szabó, Toma – Lukács.

– ÉM –


Kazincbarcika - Sokáig döntetlenre állta a Kazincbarcikai SC, ám egy fejes góllal a Nyíregyháza SFC tudott diadalmaskodni. Nyíregyháza SFC – Kazincbarcikai SC 1-0 (0-0) Nyíregyháza, 2563 néző. V.: Horváth T. (Bede, Bertalan D.). Nyíregyháza SFC: Jova – Polényi, Fodor, Nagy T., Forró – Ötvös...Putnok.
BOON.HU


hirdetés