Július végén érkezik meg az ideiglenes Sajó-híd

Akt.:
Az új elemek folyamatosan készülnek
Az új elemek folyamatosan készülnek - © Fotó: ME
Sajópüspöki – Az új Sajó-hidat a tervek szerint még ebben az esztendőben átadják Sajópüspökiben.

Július utolsó napjaiban érkezik meg Sajópüspökibe az a mobil átkelő, amelyet az autósok és a gyalogosok ideiglenesen fognak használni a folyó felett. A település határában ugyanis új híd épül, amíg ez elkészül, addig ezt a megoldást alkalmazza a kivitelező. A közlekedést egyébként az előttünk álló hónapokban majd jelzőlámpa irányítja, de mindenkitől nagyobb körültekintésre lesz szükség.

file711r0kcs10y1mla0bbud

Az új Sajó-hidat a tervek szerint még ebben az esztendőben átadják, amely nagyságrendileg 700 millió forintból épül meg. A hídnak lesz egy elválasztott járdarésze is, amely a gyalogosok és a kerékpárosok számára készül.

ME


Helyükre kerülnek az elemek
Sajópüspöki - Gőzerővel zajlik az új Sajó-híd építésének az előkészülete a határ menti Sajópüspökinél. A tervek szerint július közepére elkészül egy ideiglenes átjáró, amelynél az autós forgalmat közlekedési lámpával irányítják majd. Az új híd kivitelezését január végére kellene, hogy bef...

Már zajlik a területrendezés
Sajópüspöki - A tervek szerint októberig tart majd az építkezés Sajópüspökinél. A területrendezés első jelei már láthatóak a 25-ös főúton, Sajópüspöki határában. A munkagépek megjelenése egy régen várt beruházás kezdetét jelentik, amely a közlekedésbiztonság szempontjából is rendkívül fontos. ...Putnok.
BOON.HU


hirdetés