Hatalmas élmény: bekísérték Dzsudzsákékat

A serényfalvi csoport a magyar válogatottat kísérte a gyepre
A serényfalvi csoport a magyar válogatottat kísérte a gyepre - © Fotó: Magánarchívum
Serényfalva – A magyar labdarúgó-válogatottat kísérő gyerekek Serényfalváról érkeztek a Groupama Arénába.

Hatalmas élményben volt részük a serényfalvi általános iskolásoknak, akik játékoskísérőként vehettek részt a Magyarország – Portugália világbajnoki selejtezőn. A gyerekek közül többen először jártak az új stadionban, ráadásul testközelből találkozhattak a magyar játékosokkal és a világsztárokkal teletűzdelt portugálokkal.

Örök élmény

Az utazással kapcsolatban Süveges Győrfi Miklós testnevelő elmondta: e-mailen keresztül pályáztak, az pedig hatalmas öröm volt, amikor az MLSZ-ből értesítették őket, hogy mehetnek a nagy érdeklődéssel várt meccsre.
– Negyvenöt perccel a kezdés előtt kellett odaérnünk, a sasszobornál gyülekeztünk, ahol átvették tőlünk a gyerekeket – folytatta beszámolóját a testnevelő.

– Ezután a tíz diákunkat bekísérték az öltözőbe, megkapták a felszerelésüket, majd a folyosón találkoztak a két csapattal. A mi csoportunk a magyar válogatottat kísérte a gyepre, a közös bevonulás után megálltak előttünk, végighallgatták a két Himnuszt, majd lejöttek a pályáról. Ezzel a program még nem ért véget, hiszen kiemelt helyről nézhették végig a találkozót, sőt étel-italellátást, valamint ajándékokat is kaptak. Nem utolsó sorban pedig életre szóló élményt, amiért hálásak vagyunk az MLSZ-nek.

Süveges Győrfi Miklós kiemelte a szülők szerepét is, akik szintén komoly segítséget nyújtottak abban, hogy az utazás megvalósulhasson, a 7–12 éves serényfalvi diákok találkozhassanak a magyar és a portugál válogatottal.

– ÉM-ME –Putnok.
BOON.HU


hirdetés