Gyalogost gázoltak Miskolcon, torlódás, útzár Kánónál

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Miskolc, Hernádkak, Kánó – Tovább folytatódik a szombat délutáni balesetdömping megyénkben.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Miskolcon, a Kiss Ernő és Thököly utca kereszteződésénél 18:38 órakor, ahol személygépjármű gyalogost gázolt. A sérülés fokáról egyelőre nincs információ.

A helyszínelés miatt torlódás várható, de lassú haladás lehetséges.

Baleset miatt helyszínelnek Kánó közelében a 3735-ös úton, amelyet teljes szélességében lezártak. A terelőútvonal Ragály-Rudabánya-Kánó.

Közben újabb baleset történt a lezárt 37-esen, a lezárás előtt, ezúttal Hernádkak közelében, itt – köszönhetően a két sávnak – nincs torlódás.

– ÉM-HI –


Illusztráció
Újharangod - Két személy-, és egy teherautó ütközött, de úgy tűnik személyi sérülés nincs. Összeütközött két személygépkocsi és egy kisteherautó a 37-es főúton, Újharangod közelében. A járművekben összesen nyolc ember utazott. Az első adatok szerint senki sem sérült meg. A miskolci és a szere...

Illusztráció
Abaújszántó, Göncruszka, Hejőbába, Sajószöged - Az egyre havasabbá és csúszósabbá váló utak miatt az elmúlt másfél órában sajnos megszaporodtak a balesetek megyénkben. Lesodródott az útról, egy fának csapódott és kidöntötte azt egy személyautó a 39-es főúton, Abaújszántó közelében négy óra után. ...Putnok.
BOON.HU


hirdetés