hirdetés

2021.10.01. 08:50

Tabletek, laptopok és televíziók óriási kedvezménnyel a PR-TELECOM-tól

A PR-TELECOM megyénk egyik jelentős számú háztartását ellátó telekommunikációs vállalata. A szolgáltató 2021. szeptember 21-től a televíziókészülékek mellett már táblagépeket és laptopokat is kínál kedvezményes konstrukcióban a meglévő és új Ügyfelei számára egyaránt.

Forrás: dreamstime

Társaságunk egy évvel ez előtt vezette be a szolgáltatásai mellé vásárolható televíziókészülékek értékesítését. A nagy sikerre és az ügyfelek által érkezett visszajelzésekre tekintettel, ma már táblagépek és laptopok is elérhetők jelentős kedvezménnyel.

Táblagépet és laptopot minden meglévő és új Ügyfél vásárolhat 15 000 Ft kedvezménnyel és díjmentes házhoz szállítással, amennyiben minimum PR-Net 140/PR-Net GP150 internet csomagra 24 hónapos határozott idejű szerződést köt, akár önállóan, akár csomagban TV és telefon szolgáltatás mellé.

A tévékészülékek típus skáláját is bővítettük, így a Samsung, LG, Hitachi tévéken túl már Sencor, Strong és Balupunkt márkájú készülékek is megvásárolhatók a most bevezetésre került Huawei és Navon táblagépek, valamint Navon laptopok mellett. Természetesen az elmúlt évben folyamatosan elemeztük a vásárlói szokásokat és rögzítettük az érdeklődők visszajelzéseit, mely szerint igény mutatkozik arra, hogy ügyfeleink részletre is vásárolhassanak készüléket. Ennek az elvárásnak rövid időn belül sikerül megfelelnünk, hisz az előkészületek már megtörténtek és napokon belül lehetőség nyílik a hitelre történő vásárlásra, melynek teljes körű ügyintézését személyesen bonyolíthatják ügyfeleink a területileg illetékes irodáinkban, mondta el kérdésünkre Kendi Péter a PR-TELECOM termékmarketing igazgatója.

Kendi Péter, termékmarketing igazgató

Az aktuális készülékek megtekinthetőek és online meg is rendelhetőek a pr.hu/keszulekek weboldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában