Szponzorált tartalom

2021.05.11. 19:33

Jótékony masszázs a Tündér Thai szalonban

Számtalan különböző gyógy- és frissítő masszázzsal a hátam mögött mindenre felkészülten érkeztem a Tündér Thai masszázsszalonba.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Általános tapasztalatom, hogy a kezelőasztalról jellemzően úgy mászom le, mint akin átment az úthenger, ezért is ijedtem meg először, amikor azt láttam, hogy itt a földre kell feküdni. Kiderült, hogy azért, mert a masszőr az erőkifejtéshez nem az izomerejét, hanem a testsúlyát és technikai elemeket használ. Azért felmerült bennem: hogy fogok innen feltápászkodni? A thai lányok végtelenül kedvesek, ráadásul olyan türelmesen és mosolygósan navigáltak a számomra új világba, hogy egyből rájöttem, honnan kapta a szalon a nevét.

A masszázs során végig kellemes, szinte meditatív állapotban voltam. A thai masszőrök nyomó- és gyengéd húzómozdulatokkal dolgoznak, amelyek oldják az izmok és az ízületek merevségét, feszültségét és növelik a test rugalmasságát. Azok számára, akik még sohasem próbálták ezt a masszázsfajtát első hallásra félelmetesnek tűnhet ez a technika, de mindenkit megnyugtathatok: teljesen fájdalommentesen telt el az egy óra. A nyakamhoz érve jelezte a hölgy, hogy túlságosan feszesek és túlterheltek az izmaim, de az ülőmunkát végző embereknél sajnos ez munkaköri sajátosság. A masszőr rutinos mozdulataiból érződött az az évtizedes szakmai gyakorlat, amire szülőhazájában tett szert. A masszázs utolsó fázisában össze lettem hajtogatva, mint egy papírcsónak, de érdekes módon ez sem járt semmilyen negatív következménnyel. Éppen ellenkezőleg! Fiatalosan és rugalmasan pattantam vissza a ruhámba és már kértem is a következő időpontot Alexandrától, a roppant kedves szalonvezető hölgytől.

Egyhuzamban átaludtam az éjszakát, ami sajnos egyáltalán nem jellemző rám és amitől rettegtem, a másnapi izomláz, ami korábban minden másfajta masszázst követő nap meggyötört, szintén elmaradt. Ráadásul olyan mértékben megdobta az energiaszintem, hogy még a három nappal későbbi hegyi túrán is lendületes léptekkel másztam felfelé, miközben hálával gondoltam Joy-ra, a thai lányra, hogy nem húzza a görcs a bal lábamat, mint általában sík terepen is, egy intenzívebb táv során.

A Tündér Thai masszázsszalon Diósgyőrben található, így tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, ráadásul a kocsival nem kell parkolóhelyet keresve bolyongani, hiszen a szalon előtt közvetlenül, ingyenesen lehet parkolni. Felsorolni sem lehet azt a sok pozitív hatást, ami a testünkben beindul egy ilyen kezelés után. Jó hatással van a keringésre, a mozgásszerv rendszerre, továbbá csökkenti a feszültséget, a fájdalmat és a stresszt.

Próbálja ki és élvezze, hogy fittebb, egészségesebb, teljesebb életet élhet!

Elérhetőségek:

Telefonszám – 30/018-1838

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában