szponzorált tartalom

2021.03.24. 14:42

Profi korlátot szeretne, lakásfelújítási támogatással?

Csodálatos dolgokat lehet belőle készíteni, de csak annak engedelmeskedik, aki ért a nyelvén.

Egyre többen élnek a lehetőséggel, melyet a kormány által biztosított új lakásfelújítási támogatás kínál. Mint ismeretes, 2021. január 1-je óta akár hárommillió forintot is felvehetnek az államtól otthonfelújítási támogatás formájában mindazok, akik saját tulajdonú ingatlanukban 25 év alatti gyermeket nevelnek, és felújítják a lakásukat. Fontos, hogy a felújítást megbízható szakemberekkel végezzük, ebben találhatunk kiváló partnerre az ATInox Plusz Kft. „személyében”.

– Sokan keverik a saválló és a rozsdamentes anyagot. Röviden így jellemezném: minden saválló rozsdamentes, de nem minden rozsdamentes saválló. A mostanában divatos minimál lakberendezési stílushoz leginkább ez az anyag és felület illik. Legyen az korlát, előtető vagy akár falburkolat – mondta el Dudik Attila, az ATInox Plusz Kft. ügyvezetője, tulajdonosa.

– A rozsdamentes anyag ellenáll a környezet okozta igénybevételnek, nem rozsdásodik. Tehát festeni sem kell. Míg az acélkorlátokon egy idő után megkopik a festék, majd elindul a korrózió, rendkívül munkaigényes, hogy újból esztétikus legyen, és megóvjuk a későbbi rozsdától is. Ahhoz, hogy az inoxkorlát szép és időtálló legyen, elengedhetetlenül szükséges, hogy megfelelő tapasztalattal rendelkező szakember végezze a munkát, aki a rozsdamentes anyagok minden tulajdonságát – „a lelkét” – ismeri. Csodálatos dolgokat lehet belőle készíteni, de csak annak engedelmeskedik, aki ért a nyelvén. „Klasszikus” lakatos, aki még nem dolgozott csak szénacél anyaggal, nem képes olyan minőségű korlátot gyártani, hogy az esztétikus legyen, és annak előnyei hosszú távon is megmaradjanak – fejti ki a szakember.

– Hegeszteni argon védőgázas AWI-géppel érdemes. Ezzel a technológiával lehet minimális árammal – akár 20 A – hozaganyag nélkül is gyönyörű varratokat készíteni. Nem fröcsköl, alig színeződik el a hegesztett felület környéke, ezáltal a felület takarítása, polírozása is lényegesen egyszerűbb – hívta fel a figyelmet a szakember. – A felület általában polírozott (tükrös) vagy szálcsiszolt. Ízlés kérdése, melyiket választjuk. A polírozás nagyobb szakértelmet követel. Kültéren a rászálló por miatt a takarítása is gondosságot igényel. Csak karcmentes tisztítószert alkalmazzunk. A csiszolt rozsdamentes acél kevésbé érzékeny. Tisztítása esetén arra kell ügyelni, hogy a mozdulataink a csiszolással egy irányban történjenek. Ez korlátcsöveknél általában körkörös, ritkábban hosszanti. Amennyiben olyan kapaszkodót vagy korlátot szeretne, ami nem kopik, nem kell időnként újrafesteni, akkor válassza rozsdamentes acélkorlát alapanyagainkat. Széles árukínálatunk és hatalmas raktárkészletünk mellett sokéves korláttervezési és -kivitelezési tapasztalatunkkal állunk rendelkezésére. Ez a tudás, tapasztalat és alapanyag-ellátottság garantálja, hogy jó helyen jár, amikor tervezi ingatlana tartós és esztétikus korlátait.

Korlátalapanyagok minden mennyiségben

– Bármilyen korlátot is szeretne a vásárló, az ATInox Plusz Kft.-nél megtalálja hozzá a rozsdamentes acél alapanyagot. Kezdve a sodronyos korlátok feszítőitől a korlátpálcatartókon át a korlátoszlopokig alkategóriáinkban mindent megtalál. Az alkategóriák között kereshet korlátívidomot a fordulókhoz, korláttoldó elemet pedig a hosszabb szakaszokhoz – fejtette ki Dudik Attila.

– A korlátoszlopok talpa is külön alkategóriát kapott korláttalp néven. Üvegkorlátokhoz kiváló rozsdamentes acélkorlát üvegtartókat is talál a korlátüvegtartó alkategóriában. De természetesen itt találja meg a korlátkapaszkodó tartó alkategóriát is, ha kapaszkodóra lenne szüksége.

Cégadatok:

ATInox Plusz Gyártó Szerelő és Kereskedelmi Kft

Székhely: 3526 Miskolc, Huszár utca 2. – Számlázási cím

Telephely: 3526 Miskolc, Huszár utca 2. – Alapanyag értékesítés és gyártás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában