Szponzorált tartalom

2020.11.24. 15:04

A tanulás és ismerkedés éve volt

Kérdésünkre, hogy milyen évet zártak a pandémia árnyékában Horváth Tibor, Pamlény polgármestere elmondta: Ami ezt az évet illeti azt kell, hogy mondjam véleményem szerint jól zárjuk. De nem akarok elkiabálni semmit hiszen hátra van még egy erős december.

Az évet abszolút a tanulás és ismerkedés évének szántam de a covid rányomta a bélyegét mindenre. Így a személyes találkozások és megbeszélések nagy százaléka elmaradt...sajnos. A település gazdasági, pénzügyi dolgait nagyban befolyásolta(ja) mint egyébként minden kistelepülésnek – jelezte a polgármester.

Horváth Tibor, Pamlény polgármestere

A vírus elleni harc a településeden is elsődleges. – Természetesen mindenben megpróbálunk a lakosság segítségére lenni. Gondolok itt elsősorban a Falugondnoki szolgálatra ami a kistelepüléseken létfontosságú. Ennek kapcsán szeretnék köszönetet mondani a szomszédos Szászfa település polgármesterének és falugondnokának a jól működő és segítőkész közös munkáért – jelezte a polgármester. Az évben sikernek mondható, hogy nyertek a Magyar Falu pályázaton keresztül, közterület karbantartására szolgáló eszközt. Amit úgy hiszek nagy segítség lesz, mert ráfér a településre a csinosítás, karbantartás.A település fejlődéséhez nem csak az ilyen és ehhez hasonló pályázatok elnyerése járul hozzá,hanem nagy köszönetet kell mondanom a szikszói járási hivatal vezetőinek és minden dolgozójának a megértő,türelmes,hozzáértő munkájáért. Fontos az úthálózat felújítása is. A következő évet kétféleképpen lehetne tervezni covid-dal vagy anélkül. Ha nélküle tervezünk és továbbra is számíthatunk a kormány támogatására ( Magyar Falu, Széchenyi 2020 programok és a többi támogatások) akkor reménykedek abban, hogy sikerül néhány fejlesztést kiviteleznünk – fogalmazza meg Horváth Tibor. Fontos, hogy a pamlényi képviselőtestület tagjaival igen jó a kapcsolatunk, közös a célunk.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában