Szponzorált tartalom

2020.10.26. 11:14

Alkalmassági vizsgálat Debrecenben, lézeres szemműtét Budapesten?

Amennyiben úgy érzi, hogy rossz látása negatívan befolyásolja az életminőségét, illetve szeretne búcsút mondani a mindennapi tevékenységek végzésében is gyakorta zavaró szemüvegnek és kontaktlencsének, kiváló hírünk van!

Most érdemes felkeresnie a Budai Szemészeti Központ debreceni rendelőjét, hogy hogy részt vegyen lézeres szemműtét alkalmassági vizsgálaton és megtudja elvégezhető-e az Ön szemén a látásjavító beavatkozás.

Az első fázis Debrecenben: az alkalmasságot ellenőrző mérések elvégzése

Az első lépés az éleslátás felé vezető úton az alkalmassági vizsgálat, amelyre már nem csak Budapesten van lehetőség, hanem Debrecenben is, várakozási idő nélkül, telefonos előzetes időpont egyeztetés alapján.

A szemészeti klinika Párizsi Udvarban található rendelőjében elvégzett részletes műszeres alkalmassági vizsgálat során egy szemész szakorvos ellenőrzi szemének aktuális állapotát. A vizsgálat során az orvos azt is felméri, hogy Önnél biztonsággal elvégezhető-e a lézeres dioptriakorrekciós műtét valamint, hogy van-e bármi egyéb, a szemészeti beavatkozást esetleg kizáró ok.

Amennyiben nem merül fel a műtéttel szemben semmilyen kontraindikáció (ellenjavallat), a szakorvos segít eldönteni, hogy kínálatukból melyik csúcstechnológiás kezelés lehet megfelelő az Ön esetében.

A második fázis Budapesten: a lézeres látásjavító műtét elvégzése

A második lépés a lézeres szemészeti beavatkozás napjának leegyeztetése Budapestre.

A lézeres dioptriakorrekciós műtét, szabad helyek függvényében, akár az alkalmassági vizsgálatot követő napra is kitűzhető. Erre a napra a lézeres látásjavító kilinka minden 100 Km-nél messzebbről érkező páciensének egyszeri, 5000Ft-os utazási kedvezményt biztosít.

Abban az esetben is van pénztárcabarát megoldásuk, ha a kezelés előtt vagy annak napján szállásra volna szüksége. A Jagello Business Hotel közel 20%-os árkedvezménnyel biztosít elhelyezést a Budapestre utazók számára.

A műtétet a megbeszélt időpontban, a Szemészeti Központ budapesti, a MOM Park mellett található Klinikáján szemsebész specialista végzi, a legbiztonságosabb, legpontosabb és legmodernebb svájci, valamint német lézeres látásjavító lézerekkel (Ziemer LDV Z8 és Schwind Amaris 1050).

Bár a gyors és fájdalommentes ambuláns lézeres beavatkozás után, szakorvosi ellenőrzést követően a saját lábán hagyhatja el a Budai Szemészeti Központot, javasoljuk, hogy a zavartalan, biztonságos hazaút biztosítása érdekében lehetőleg kísérővel érkezzen-távozzon. A vezetés nem javasolt!

A kontrollvizsgálatok elvégzésére is van lehetőség a kihelyezett debreceni rendelőintézetben

A Budai Szemészeti Központ amellett, hogy lézerszem kezeléseinek eredményére orvosi garanciát vállal, az utógondozás terén is gondol a dél-kelet magyarországiakra. Bár Budapesten végzik el a lézeres látásjavító műtétet, de a vidékiek számára a kontroll vizsgálatokra Debrecenben is van lehetőség.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában