Hirdetés

2023.09.01. 00:11

Eszközbeszerzés, ingatlan-, és informatikai fejlesztés a HUMAC Hungary Kft-nél.

A Humac Hungary Kft 5,26 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert Széchenyi 2020 Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program keretében a hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatására programból.

PR cikk

A Humac Hungary Tokajban házi kedvencek számára gyárt és forgalmaz magas huminsav-tartalmú természetes eledel kiegészítőket és kozmetikumokat.

A támogatással fejlesztésre és modernizálásra került a fűtési és melegvízellátó rendszer, mely hatékonyabb és optimálisabb lett a fűtés. Kiépítésre került üzem 5mx4m-es kapuzatának elektromos emelő rendszere, mely megkönnyíti a kapu mozgatását a ki és beszállításnál. Beszerzésre került egy 1,2 tonnás elektromos gyalogkiséretű targonca, mely az anyagmozgatást nagyban megkönnyíti. A projekt keretében szintén beszerzésre került 2 db nagyteljesítményű elszívó berendezés, mely a munkakörülményeket javítja.

Modernizációra került a vállalkozás informatikai háttere, számítógép konfigurációval, illetve az infokommunikációt is biztosító telefonokkal.

Fentiek megvalósításával nagy mértékben javultak a vállalkozásnál a munkakörülmények és technológiák, mely hozzájárul a Humac Hungary Kft működéséhez és növekedéséhez.

Köszönjük a Magyar Állam és az EURÓPAI UNIÓ támogatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában