Hirdetés

2022.11.04. 14:49

Toborzási nap Ózdon - Vár Téged is a Nestlé büki csapata!

A Nestlé a világ vezető élelmiszeripari vállalata. A svájci multinacionális cég 2001-ben vásárolta fel az amerikai Ralston Purina állateledel vállalatot és a Nestlé Friskies Petcare-rel egyesítve létrehozta új piacvezető állateledel üzletágát, a Nestlé Purina Petcare-t.

Forrás: Nestlé Hungária

A Nestlé állateledel-gyártásának kelet-közép-európai központja a nyugat-magyarországi Bükön van, Ausztriától mindössze 10 percre. Az elmúlt 20 év bővítéseinek eredményeként, a Vas megyei településen található az egyik legnagyobb és legjelentősebb állateledel gyár a kontinensen.

Bükön kutyáknak és macskáknak készítjük a mindennapi betevő falatokat, a legmodernebb gyártósorokról legördülő, nagyrészt hazai gabonából előállított állateledelek a világ több mint 50 országában élő négylábú kedvencekhez jutnak el. A Nestlé magyarországi történetének legnagyobb beruházása zajlik jelenleg nálunk.” - osztja meg velünk Müllner Zoltán, a Nestlé Purina toborzási csoportvezetője.

Forrás: Nestlé Hungária

A COVID ellenére is sikeres évek vannak a Purina büki gyára mögött. Mindössze 3 év alatt 800-ról 1200 fölé bővült az itt dolgozók száma. A folyamatos fejlesztéseknek és beruházásoknak köszönhetően nemcsak a nedves, de a száraz üzem is bővül, épülnek egymás után az új gyárrészek. Ennek megfelelően mind szellemi, mind fizikai pozíciókban is erősítésre van szükség.

A svájci székhelyű multinacionális vállalat büki gyára stabil és hosszútávú megélhetést kínál munkavállalóinak Magyarország bármely részéről.

A távolról érkező leendő kollégák beilleszkedését is segítik, szállás támogatásukkal könnyedén megtalálhatja új otthonát Bük közelében, de a cég által biztosított vendégházak, apartmanok is rendelkezésre állnak, ha az ország nyugati csücskében keresné a boldogulást és szeretne csatlakozni a Nestlé csapatához!

Forrás: Nestlé Hungária

Juttatási csomaguk egyedülállóan széleskörű, az alapfizetésen kívül a multinacionális cégekre jellemző 13. havi fizetés is jár a Nestlé Hungária Kft. dolgozóinak. Ez kiegészül negyedéves és jelenléti bónusszal, br. 400.000 Ft éves cafeteriával, a már említett szállás támogatással, de az állandó lakhelyre történő hazautazást is térítik egy bizonyos összeghatárig.

Forrás: Nestlé Hungária

Jelenleg nagy számban van szükség betanított munkaerőre, de karbantartókat, gépkezelőket és targoncás munkavállalókat is keresnek. Utóbbi esetében az sem gond, ha nincs még jogosítványa, a cég finanszírozza a képesítés megszerzését tanulmányi szerződés keretein belül. Természetesen a képzés elvégzéséig más pozícióban való foglalkoztatásra is van lehetőség.

 

Toborzási napuk célja, hogy az ózdiak is betekintést nyerjenek a világ vezető élelmiszeripari vállalatának működésébe és lehetőséget biztosítsanak a csatlakozásra a térség munkavállalóinak. November 10-én 09:00-16:00 óra között a Nestlé Hungária Kft. munkatársai Ózdra érkeznek, és teljeskörű tájékoztatást adnak minden elérhető munkalehetőségükről. Ne maradjon le Ön sem, helyileg a Digitális Erőmű épületének vezénylőtermében lesz a kitelepülés (Ózdi Ipari Park - 3600 Ózd, Gyár út 1.)

Várnak szeretettel minden érdeklődőt!

Bővebb információ: [email protected]

Csabai Bernadett: + 36 70 866 9277, Szilágyi Tamás: +36 70 704 5329

Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában