Hirdetés

2022.07.22. 11:16

Útmutató a férfi kiegészítőkhöz – 5 tipp a tökéletes karóra megtalálásához

A férfias megjelenés több komponensből áll össze. Egyrészt ott van az a természetes kisugárzás, ami alapvetően jelen van, ami legfeljebb csak előcsalogatásra vár. Másrészt azonban akad egy-két olyan kiegészítő, ami elmaradhatatlan a sikerhez. Pontosabban persze, lehet nélkülük élni, de a helyzet az, hogy nem igazán érdemes. Túl a pontos idő kijelzésén mire képes egy csuklóra szabott jó választás?

Forrás: ecipo.hu

A férfi karórák kelleme, jelleme egyszerűen hordásra méltó. Olyan stílusosságot képviselnek, ami a legjobb, ha a mindennapok szerves részévé válik. Kétségtelen, hogy egy, az öltözködéshez, a személyiséghez, azaz az egyéni ízlés komplexitásához igazított választás nem akármilyen végeredménnyel jár. A férfiasság felső foka borítékolható! Az, azonban, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik a „tökéletes” modell teljes egészében egyénfüggő. Ugyan kereshetőek általános érvényű tanácsok, sőt a divatguruk ajánlása sem titok, viszont a siker kulcsa az egyéniség megélésében rejlik. Szóval az, hogy az óra szerkezetére milyen megmunkálás a jellemző vagy éppen a kialakítás egészét milyen stílusjegyek írják körül, abszolút személyiségre szabható. Érdemes tehát a szív hangjára figyelni és a tökéletesnél, aminek a láttán tényleg az az első reakció, hogy „ez igen” nem beérni kevesebbel. Mert minden egyes kompromisszum valahol a csalódottság megalapozója.

A funkcionalitás is lényeges szempont annak ellenére is, hogy napjainkban az órák sokkalta inkább a divatékszerek közé tartoznak, mintsem a praktikusságukról híres kiegészítők csoportjába. Ettől függetlenül a gyártók természetesen adnak arra, ami igényként felmerül, így aztán evidencia, hogy a szerkezetek nem fukarkodnak az okos tulajdonságokban. Nem nevezhetőek semmi esetre sem okos készülékeknek, ugyanakkor az sem állítható róluk, hogy híján lennének a figyelemre méltó jellemvonásokban.

Forrás: ecipo.hu

Mivel társítható eredményesen a kiszemelt óra karaktere?

A férfi válltáska egy az egyben ideális döntés erre a célra. Bár a férfiak többnyire kevésbé gondolkodnak abban, hogy az egyes kiegészítők mennyire harmonizálnak egymással, de azért mégis célszerű egy kis energiát szentelni erre a területre. Nem túl sokat persze, mert még a végén a türelem teljesen elfogy. De annyiban mindenképpen jó ötlet ránézni erre a kérdésre, hogy melyik az a táskatípus, ami az egyéni elvárásoknak leginkább megfelel. Nem kifelejtve a praktikusságra vonatkozó jellemzőket, lévén ebben a kategóriában tényleg evidencia a funkcionalitás. Mert míg a nők csak úgy is képesek táskát hordani mindenféle cég nélkül, pusztán a szépségért, addig a férfiak többsége konkrétumok hiányában majdnem biztos, hogy nem nyúlna ezért a vonzó kiegészítőért.

A felhozatalban kisebb-nagyobb modellek egyformán előfordulnak, tehát minden tekintetben személyre szabható a kialakítás, a kivitel. Miközben a stílusjegyek is alaposan górcső alá vehetőek, totális összhangban a csuklóra csatolt időmutató megjelenésével. Így aztán a férfias fellépés száz százalékban borítékolható!

(PR-cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában