PR cikk

2011.11.07. 08:33

Media Markt Házimozi Show a Fórumban

A Media Markt immár hetedik alkalommal mutatja be Debrecenben a házimozi csúcstechnológiát, világmárkákat felvonultató Házimozi Show-ját.

A Media Markt immár hetedik alkalommal mutatja be Debrecenben a házimozi csúcstechnológiát, világmárkákat felvonultató Házimozi Show-ját.

- A tavalyi sikeres bemutató után idén is a debreceni Fórum ad otthont a népszerű eseménynek. A bemutató csütörtöktől vasárnapig lesz látogatható az érdeklődők számára, a bevásárlóközpont -1-es szintjén, a Media Markt előterében. Kiállító partnereink idén is elhozzák Önöknek a legújabb technológiákat, fejlesztéseket, újdonságokat - mondta Bednár József, az áruház ügyvezető igazgatója.

A professzionális hangzás szerelmesei ismerkedhetnek a kis méretükről elhíresült BOSE rendszerekkel, találkozhatnak a hagyományos házimozi rendszereket felvonultató DENON, ONKYO, MARANTZ, ROTEL rádióerősítőkkel. A hangfalak terén a JAMO, a B&W, a Wharfedale, a Canton, az Eltax, a Q acoustic, a Dali és a Boston képviselteti magát. A hangrendszerek mellett nagy hangsúlyt fektetünk a legújabb képmegjelenítő eszközökre is. Fedezze fel a 3D világát a SAMSUNG, az LG, a SONY, a PHILIPS, a PANASONIC, és SHARP LED televíziókkal, valamint ismerje meg a SMART televíziókban rejlő lehetőségeket!

Látogasson el a Fórum Bevásárlóközpontba 2011. november 10-13 között és legyen részese ennek a Kelet-Magyarországon egyedülálló show-nak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában