PR cikk

2011.11.03. 12:06

Ma indul Magyarország legbiztonságosabb árverése, a Topaukció!

Ma lehullik a lepel, és új külsővel mutatkozik a Topaukció!

Ma lehullik a lepel, és új külsővel mutatkozik a Topaukció!

Mától lehet licitálni a www.topaukcio.hu oldalon. Szeretne többet tudni a Topaukció árverésről? A mottónk változatlan „Magára vessen, aki nem kérdez!”

A weboldalon a legapróbb részletekig tájékozódhat. Az Így működik és a Gyakori kérdések menüpont alatt a legkülönbözőbb kérdésekre is választ kaphat – ezekből mazsoláztunk:

- Hogyan tudok licitálni?

- Az ajánlatokat Ön is, de akár a szerver is megteheti. Ez azt jelenti, hogy a titkos maximum licit megadásával rögzítheti, hogy mennyi pénzt akar kiadni az adott termékért, ill. szolgáltatásért. A liciteket innentől a szoftver teszi meg Ön helyett, amely mindig éppen csak akkora összeggel emeli az ajánlatot, hogy Ön a vezető pozícióját megőrizze – az árverés lezárulásáig, illetve a titkos licitmaximum összegéig.

- Mi az a kikiáltási ár?

- Először a kikiáltási árat kell a termékért megadni (ez minden termék esetében a kereskedelmi ár 50 százaléka). A kikiáltási ár a legkisebb licit, amelyet kezdésként a rendszer elfogad.

- Hogyan tudhatok meg többet a felkínált árucikkről?

- Amennyiben az Ön számára nem elegendő az árucikk leírásában található információ, akkor közvetlen kapcsolatba léphet a termék eladójával. Az elérhetőségek közül használhatja a telefonszámot vagy akár a címet is, és amennyiben szeretné megtekinteni az árut, akkor kérjük, látogasson el az eladó üzlethelyiségébe!

- Egyszerre hány árucikkre lehet licitálni?

- Amennyire szeretne. A különböző árucikkek árverezése egymástól függetlenül történik (a zárás sem egyszerre történik, termékenként eltérő időpont). Ennek megfelelően minden árucikket megvehet, amelyre ajánlatot tesz.

- Visszavonhatom az ajánlatomat?

- A megadott ajánlat kötelező érvényű és visszavonhatatlan. A titkos licitmaximumot is utólag csak felfelé módosíthatja.

- Mikor tudom meg, hogy én nyertem-e?

- Közvetlenül az árverés befejezése után tájékoztatást kap (e-mail) arról, hogy az Öné lett-e az árucikk.

Licitáljon, és nyerjen! A kalapács november 14-én 18 órától üt le! Válogasson közel 2000 egyedi ajánlat közül! Az árveréshez jó szórakozást kíván a Topaukció csapata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában